Ook zo'n opgesloten gevoel?

Om verveling tegen te gaan hebben we een digitale escaperoom ingericht :)
Voordelen van een digitale escaperoom?
* Je hoeft niet binnen 1,5 meter van je schoonmoeder te komen
* Gezellig avondje uit met je vrienden
* Het is gratis (met uitzondering van de versnaperingen thuis)
* Even lekker ontspannen, in je eentje, met je partner of met je vrienden (via ZOOM, Meet, oid)
Begin aan de Escaperoom!  ➜
Let op! Als je het niet haalt wordt je laptop voor altijd uitgeschakeld (geintje natuurlijk)
Sign in to our free Email Training!

- Snabbweb

Online Escaperoom

Onze online escaperoom is ontstaan doordat we graag iets tegen verveling willen doen. Zoals je wellicht hebt gemerkt zijn wij knetter goed in maatwerk websites bouwen. Daarom hebben we onze skills gebundeld om jou en de mensen rondom jou digitaal op te sluiten! Hahah! Klinkt gemeen hè? 

EVIL!

Maar dat is het natuurlijk niet. De Escaperoom is volledig veilig en gratis. Gewoon goed je best doen en dan kom je misschien wel op onze Wall Of Fame! Haal jij de escaperoom binnen 60 minuten? Dan heb je gegarandeerd een plekje op de Wall Of Fame. 

Tip 1: Voordat je aan de Escaperoom begint kun je het best onze website goed bekijken. Er staan namelijk een aantal grandioze tips op ;-)

“Als de laadtijd van jouw website/webshop met 1 seconde verkort kan worden, gaan je conversies met 2% omhoog" 

Start nu meteen de online Escaperoom!
Begin aan de Escaperoom!  ➜

Start vandaag nog!

Wij bouwen een high-end super snelle website of webshop voor je. Daar krijg je geen spijt van! 
Nu tijdelijk met een aantrekkelijke korting.

Geen zin in een nieuwe website? Probeer dan eens onze Escaperoom!

YrraH GnitsoO

"Echt snel! Veel beter dan mijn vorige hosting en ook een supersnelle optimalisatie. Mijn website is veel sneller geworden."

AdniloJ

adapt-r.com
"Ondanks een heel zwaar thema (Avada in combinatie met Woocommerce) een veel snellere website. Gemiddeld is de conversieratio met 1,86% gestegen"
"Snelheidsoptimalisatie is iets waar we niet over nagedacht hebben. Achteraf kan ik het iedereen adviseren! De omzet is significant verbeterd. Momenteel overweeg ik het maandelijkse optimalisatieprogramma"
Offerte binnen 2 minuten?

Is je huidige website te traag?

Wij optimaliseren hem voor je! 
Check onze optimalisatie pakketten hier

Indien nodig: Gratis Verhuizen
Ben je He-le-maal klaar met je huidige trage hosting? Wij verhuizen je gratis. Knetter snelle servers met gegarandeerd de beste uptime. Indien je een ratjetoe van je website hebt gemaakt verzoeken we je eerst je website te (laten) optimaliseren!
Gratis SnabbWeb email training
De basis van snelheid optimalisatie is niet moeilijk. Volg ons email programma en leer in 7 dagen de beginzelen van page speed optimalisatie. Optimaliseren is mogelijk zonder kennis van code, toch is het voor het oplossen van fouten handig om hier een beetje kennis van te hebben.
Proven Technology
Gebaseerd op de grootste speed test bedrijven ter wereld zoals GTMetrix, Google een Pingdom
Professioneel Resultaat
Optimaliseren resulteert vaak in storingen oplossen. Wij kennen het klappen van de zweep zodat jou pagina na optimaliseren goed functioneert en meer converteert
Eenmalige Optimalisatie
Met onze eenmalige optimalisatie boek je veel resultaat. Daarna is het een kwestie van bijhouden of je zakt langzaam terug.
Maandelijkse Optimalisatie
Optimalisatie is een continu proces, voor het beste resultaat onderhoud je je snelle website. Wij besteden gemiddeld tussen 1,5 tot 2 uur per maand aan jouw website. Heb je je website door ons laten bouwen? Dan is de maandelijkse optimalisatie inbegrepen!

Wie is Snabbweb?

SnabbWeb is Zweeds voor Fast Website. We willen de online wereld veranderen naar een snelle webomgeving. Sinds de komst van CMS-systemen zoals WordPress zijn de structuren waarop de website draait steeds zwaarder geworden. De infrastructuur is natuurlijk verbeterd, maar de praktijk is dat veel websites nog steeds onnodig traag zijn. Dit is vervelend voor de bezoeker van de website maar ook voor de eigenaar van de website. Immers, elke bezoeker die afhaakt door een trage website, koopt niets van de website. We helpen website-eigenaren om hun websitesnelheid te optimaliseren. Dit doen we door middel van eenmalige optimalisatie en eventueel maandelijks onderhoud. Naast optimalisatie bouwen we ook supersnelle high-end websites. Een compleet nieuwe website bouwen heeft een aantal voordelen. 

Het optimaliseren van een bestaande website is vaak hetzelfde als een 3 liter V8 Turbo in een oude Lada leggen; Hij wordt echt wel sneller maar je gaat het ronde record niet verbreken. 

Bij de bouw van een nieuwe website lepelen we gelijk een race motor in een vederlicht koolstof vezel chassis. 
Maximum snelheid gegarandeerd!

Jan Wingman

FlyingHigh

Conversie ratio bijna verdubbeld!

Op Google was de beoordeling dramatisch. Toch vond ik onze website niet traag. Na het volgen van de cursus heb ik de optimalisatie laten uitvoeren. Mede hierdoor is onze website in organische resultaten gestegen. Naast meer organische bezoekers is ook de conversieratio gestegen van 2,21 naar 4,30%
Offerte binnen 2 minuten?

Een Snelle website, belangrijk voor je sales?

Ben jij zo'n website-eigenaar of marketeer die op sales gericht is? De kans is groot dat u Google Adwords gebruikt. Naast SEA maak je gebruik van social media advertenties en ligt je focus waarschijnlijk op het binnenhalen van zoveel mogelijk relevante bezoekers. SEO is je niet onbekend en je zorgt regelmatig voor nieuwe content om nog meer bezoekers te trekken. Je focust op ROAS en conversieratio. Klinkt dit bekend? Dan ben je zoals de meeste website-eigenaren! Wat vaak wordt vergeten is de snelheid van de website. Je hebt zojuist 100 bezoekers naar jouw website gepompt en 41 tot 56 verlaten jouw website voordat deze volledig is geladen. Dan gaan de overgebleven bezoekers naar je website en 2% van hen zal uiteindelijk doen wat je wilt. Veel moeite voor relatief weinig opbrengst. Hoe mooi zou het zijn als je eenvoudige technieken zou kunnen gebruiken om je bounce percentage te verlagen en tegelijkertijd je conversieratio te verhogen? Met onze maandelijkse optimalisatie verdien je vele malen meer dan het je kost!
Check jouw lekkende omzet
“Every second loading time increases 10% of your bouncerate
-Google
“Sitespeed is a SEO-ranking factor”
-Google
“If you reduce the load times of your ecommerce website with 1 second, your conversions will increase by 2%"
-Walmart

Wil je graag kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken. 
Zo kun je meteen al je vragen aan ons stellen!

coggraduation-hatlaptop-phonediamondrocketmove linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram