Online adverteren

Meer leads
door Google Ads.

Snel rendement behalen door vanaf dag één vindbaar te zijn via relevante zoektermen. Haal meer omzet en leads binnen door doeltreffende Google Ads campagnes.
Start met Online verkopen!

Onze gratis Google Ads check

Laat jij kansen liggen op het gebied van Google Ads? Meld je nu aan en ontvang een gratis Google Ads check t.w.v. €250,-!

Ontvang onze gratis Google Ads check

Welke kansen laat jij liggen op het gebied van Google Ads? Meld je nu aan en ontvang een gratis Google Ads check t.w.v. €250,-!

Snel resultaat
Zichtbaar resultaat vanaf dag 1
Bereik Jouw Ideale Klant
Vindbaar op de voor jouw relevante zoekwoorden
Schaalbaar meer Klanten
Te veel Sales? Google Ads kunnen eenvoudig worden afgeschaald
Google Ads uitbesteden bij SnabbWeb?

Wil jij per direct meer relevante bezoekers naar je website leiden?

Met Google Ads kunnen we op korte termijn omzet voor jou binnenhalen. We kunnen heel specifiek "richten" op bepaalde zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden. Via advertenties in Google kan je vanaf dag 1 boven aan in Google staan voor relevante zoekwoorden. Met een gemiddeld SEO traject duurt dit minimaal 6 maand. 

Met Google Ads kan je erg snel resultaat boeken. Dat is ook de reden dat het ontzettend veel wordt ingezet door  ondernemingen. 

Google Ads is een enorm krachtig instrument om meer klanten te krijgen. Maar let op! Zonder de juiste expertise kunnen Google Ads campagnes je erg veel geld kosten. Vooral als de campagnes niet goed zijn ingesteld en niet worden geoptimaliseerd zal het geïnvesteerde geld geen rendement opleveren. 

Laat daarom je Google Ads inrichten en beheren door onze experts. Je krijgt een vast aanspreekpunt die zich verdiept in jouw bedrijf. Op deze manier zorgen we er voor dat onze expert een goed beeld krijgt van jouw bedrijf . Dit zorgt ervoor dat je niet gevonden wordt op zoekwoorden die niet relevant zijn en niet onnodig geld uitgeeft. 

Kennis maken?

Dat kan! Bel ons of vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op!

Betrokken en Nauwkeurig

SnabbWeb is niet het eerste bedrijf waar mijn Adwords worden beheerd. Het is me opgevallen dat er erg veel interesse in mijn bedrijf is vanuit SnabbWeb. Dit miste ik bij andere Adwords "beheerders". Hierdoor werd ik vaak op zoekwoorden gevonden waar mijn bedrijf niks mee te maken had. Sinds ik ben overgestapt naar SnabbWeb zijn mijn kosten gedaald en het aantal aanvragen gestegen. Elke maand hebben we een meeting waarin we de afgelopen maand bespreken en hoe we de komende maand gaan benaderen. De pro-actieve houding en de nauwkeurigheid van werken vind ik zeer prettig. SnabbWeb is wat mij betreft een echte aanrader!

Bashar Al Zuhairy
-FotoProto.com

 

Wat mag je van ons verwachten?

Kennismaking

Het doel van de kennismaking is om een beeld te krijgen van jouw bedrijf en product/dienst. Na de kennismaking voeren wij een haalbaarheidsonderzoek uit. Binnen dit haalbaarheidsonderzoek zullen wij o.a. antwoorden zoeken op de volgende vragen:

Is er genoeg relevant zoekvolume? Zien wij kansen om Google Ads rendabel voor je bedrijf in te richten? 

Als na het haalbaarheidsonderzoek blijkt dat we geen kansen zien om het project rendabel te krijgen rendabele zullen we dit eerlijk met je communiceren. Uiteraard aan de hand van werkelijke data uit de rapportage. In het geval dat we potentie zien in het project komen wij met cijfers die we verwachten te kunnen behalen a.d.h.v. het haalbaarheidsonderzoek. Zien deze cijfers er ook goed uit voor jou en heb jij vertrouwen in de samenwerking? Dan kunnen we aan de slag. 

 

Inrichten Campagnes

Na het kennismaken en het vooronderzoek gaan wij aan de slag met het bouwen van de campagnes. Met informatie uit het haalbaarheidsonderzoek maken wij een structuur van de campagnes, advertentiegroepen en de daarbij behorende zoekwoorden. 

Aan de hand van deze structuur gaan wij de campagnes opzetten. De advertenties baseren wij op informatie die wij van jou hebben ontvangen zodat de advertentieteksten aansluiten op het bedrijf en product/dienst.  

Aan het begin zullen er veel nieuwe bezoekers naar de website worden geleidt en hierdoor komt er veel nieuwe data binnen. Aan de hand van deze data kunnen wij keuzes maken en optimalisaties doorvoeren binnen de campagnes. Op deze manier zorgen wij er zo snel mogelijk voor dat de Google Ads campagnes het hoogst mogelijke rendement binnenhalen. 

Maandelijks Overleg

Vanaf het moment de de Google Ads campagnes draaien komt er data binnen. We hebben hierdoor al snel een beeld van wat werkt en wat niet werkt. De doelen die we bij het haalbaarheidsonderzoek hebben opgesteld worden nagestreefd en er worden keuzes gemaakt gebaseerd op werkelijke data.

Elke maand presenteren we de resultaten van jouw Google Ads. Aan de hand van duidelijke cijfers en grafieken kunnen we op eenvoudige manier laten zien hoe de advertenties hebben gepresteerd. Daarnaast, misschien wel het belangrijkste, zullen wij onze bevindingen over waar kansen liggen presenteren zodat de campagnes nog beter kunnen presteren. Deze actiepunten evalueren we de volgende maand en op deze manier kan worden nagegaan of de optimalisaties daadwerkelijk voor meer rendement hebben gezorgd. 

Dagelijkse Monitoring

Onze Google Ads experts zijn dagelijks actief en houden de campagnes nauwlettend in de gaten. Vooral in de beginfase is het belangrijk dat de zoekwoorden en zoektermen waarop wordt geklikt goed worden gescreend.

Staan er zoekwoorden tussen die niet relevant zijn of niet rendabel zijn? Dan sluiten we deze zoekwoorden uit en zal je niet meer gevonden worden op deze termen. Bij SnabbWeb baseren we onze keuzes op werkelijke data, dus als we er na verloop van tijd achter komen dat een zoekwoord toch niet relevant is sluiten we deze uit. 

Zien we kansen op nog meer uit de campagnes te halen? Dan voeren we deze optimalisaties direct door, op deze manier halen we het maximale uit de campagnes en gaat er geen geld verloren aan zoekwoorden die niks opleveren. 

Twijfel je welk pakket het beste voor jou is?

Vraag één van onze experts in een persoonlijk gesprek om meer informatie. 

Krijg Vrijblijvend Advies
cogselectlink linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram