Ook last van een trage website?

Als website eigenaar of beheerder van, ben je ongetwijfeld gericht op het realiseren van conversies. Je weet als geen ander wat belangrijke aspecten van een website zijn die bijdragen aan een verhoging in je conversies. Wekelijks houd jij je bezig met wervende teksten schrijven, advertenties optimaliseren en andere conversie verhogende werkzaamheden. Je bent op het punt gekomen om de snelheid van je website/webshop onder de loep te nemen. Helaas kom je erachter dat de snelheid nog te wensen over laat.

Grote kans dat jijzelf op een website of webshop bent gekomen die veel tijd nodig had om te laden. Voordat de gehele website geladen kon worden, was jij alweer gevlogen. Op zoek naar een website die wel snel laadt. Naast jijzelf lopen jouw bezoekers ook dagelijks tegen zulke situaties aan. Om te voorkomen dat jouw bezoekers degene zijn die op zoek gaan naar een snellere website omdat die van jou te traag laadt, is het dus enorm belangrijk aandacht te besteden aan de website laadtijd.

Maar wat kan je er aan doen om een website sneller te laten laden? Door de vele aspecten waar je rekening mee moet houden is dit haast een aparte studie op zich. Denk hierbij aan het optimaliseren en comprimeren van afbeeldingen, ongebruikte CSS en Javascript verwijderen, caching en database optimalisatie.

Wanneer je de optimalisaties hebt uitgevoerd en de website opeens laadt met de snelheid van het licht, zul je merken in de tijd daarna dat de conversies stijgen. Bezoekers hoeven minder lang te wachten bij het laden van jouw pagina’s en verlaten in kleinere getallen jouw website dan voorheen. Deze groei van bezoekers gaat hand in hand met de stijging van jouw conversies. De klant blij, jij blij.

Begin vandaag nog met de snelheidsoptimalisatie van jouw website of webshop en profiteer van de voordelen dat het met zich meebrengt. Lees hier hoe je zelf kunt beginnen met het versnellen van jouw website. Wil je dit liever door ons laten doen? Snabbweb bied je meerdere pakketten aan om jou te voorzien van de snelle website die je verdiend. Bekijk hier onze pakketten.

Zij gingen je voor

Jurgen Walda

dlfplastics.com
"Echt snel! Veel beter dan mijn vorige hosting en ook een supersnelle optimalisatie. Mijn website is veel sneller geworden."

Jolinda Wassen

adapt-r.com
"Ondanks een heel zwaar thema (Avada in combinatie met Woocommerce) een veel snellere website. Gemiddeld is de conversieratio met 1,86% gestegen"

Sacha Metz

adsspecialisten.nl
"Snelheidsoptimalisatie is iets waar we niet over nagedacht hebben. Achteraf kan ik het iedereen adviseren! De omzet is significant verbeterd. Momenteel overweeg ik het maandelijkse optimalisatieprogramma"
Krijg ook een Snelle website!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram