Motor Website

Onze missie is om motorfiets websites gebruiksvriendelijker te maken. 
Occasions, onderdelen en motorfietsen makkelijk te plaatsen en makkelijk te vinden!
Speciaal voor de onderdelen sector en voor de motorfiets handelaren hebben we een speciale selectietool gemaakt. 

De bezoeker van jouw website kan hierdoor eenvoudig en makkelijk het gewenste voertuig of onderdeel vinden op basis van het model, type en bouwjaar. 
Een specialistische website hoeft niet duur te zijn!

Waarom zou je kiezen voor Snabbweb?

Technische Webbouwers

Auto en Motor websites moeten overzichtelijk zijn. Onderdelen en andere handelswaar moet eenvoudig te vinden zijn. Laat je bezoeker zo min mogelijk nadenken en zoeken want anders haakt hij af. Sommige onderdelen websites verwerken meer dan 300 orders per dag. Hiervan is Boonstra Parts een voorbeeld. Als ondernemer is het natuurlijk belangrijk dat de website een instrument is dat je helpt bij het verwerken van je orders. Dit terwijl jouw bezoeker graag zo eenvoudig mogelijk zijn gewenste onderdelen wil kunnen kopen. Voor tweedehands auto's en motorfietsen geldt eigenlijk hetzelfde. Je wilt de kenmerken in een duidelijk overzicht online kunnen plaatsen en goede foto's horen daar natuurlijk ook bij. Wij verdiepen ons in de bedrijven waar we websites voor maken. Zo weten we precies wat jij als klant wenst en wilt. Hierdoor kunnen we binnen relatief korte tijd een website leveren die dicht bij jouw wensen in de buurt komt. Natuurlijk zullen er dingen zijn die na oplevering nog aangepast moeten worden maar dit zijn in de praktijk altijd maar kleine dingen. 

Het resultaat van een SnabbWebsite is dus dat je geen lange trajecten ingaat. Ons voortraject is meestal intensief zodat we tijdens de bouw van de website flink "meters kunnen maken". 

Vooraf stellen we een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw globale wensen en eisen. Na akkoord zal het intake gesprek plaats vinden. Gemiddeld neemt de bouw van een onderdelen- en motorwebsite circa 2 tot 4 weken in beslag. We werken hier met meerdere personen aan. Websites met op maat gemaakte programmatuur nemen meer tijd in beslag, deze Specials kunnen tot wel 16 weken duren!

Transparant

Wij proberen onze offertes zo helder en transparant mogelijk op te stellen. Daarnaast nemen we je (als het ware) bij de hand en begeleiden we je in het webbouw traject. Je mag er vooraf over nadenken maar het hoeft niet. Als wij iets van je nodig hebben zullen we je het vragen. Voordat wij met de bouw van de website beginnen zullen we een aantal vragen doornemen. Maar ook hierin geldt, geen antwoord is bindend.

Flexibel

Moeten we het later voor je aanpassen? Geen probleem.
Een van de vragen die we stellen is wat je mooie websites vindt en wat je zelf uit wilt stralen.
Qua mooie websites mag je zoveel doorgeven als je wilt. Ook in wat je zelf uit wilt stralen ben je vrij. Welke kleuren je wilt gebruiken en moeten we met “je” of met “u” spreken?

Helder en Visueel

Aan de hand van jouw informatie maken we een concept van jouw toekomstige website en vervolgens kun je aan de hand van de concepten aangeven wat jij mooi vind en wat er aangepast moet worden.

Pas als je tevreden bent starten we met de bouw van jouw website

SnabbWeb helpt Motor-, Onderdelen-, en Autobedrijven  

3 Snabb Rakketten die jouw bedrijf uit de startblokken helpen

Vindbaarheid

Met onze heldere verwoording van wat er in jouw bedrijf of werkplaats gebeurt zal je al snel merken dat je lokaal beter vindbaar wordt. De lokale vindbaarheid is afhankelijk van jouw concurrentie. Maar het is zeker dat jou website beter vindbaar wordt in alle zoekmachines. Natuurlijk kunnen we ook koppelingen met bijvoorbeeld Autotrack opzetten. 

Zoeken op model en bouwjaar

Tweedehands Motorfietsen maar ook onderdelen kunnen we eenvoudig vindbaar maken. Jouw website bezoeker kan zoeken op merk, model en bouwjaar. Uiteraard met eventuele extra's zoals bepaalde motorcodes. Speciaal voor de motorfiets sector hebben we een module ontwikkeld waardoor het vinden van een onderdeel of occasion kinderspel wordt. 

Kopen

Uiteindelijk wil je natuurlijk dat de bezoeker van jouw website ook iets bij jou koopt. We kunnen hiervoor een webshop bouwen, dit is vaak handig als je onderdelen verkoopt. Bij verkoop van occasions is het van belang dat de handelswaar zo goed mogelijk gepresenteerd wordt. Geen valse beloftes maar gewoon zoals het is. Hierdoor trek je bezoekers naar je fysieke winkel en zullen betalende klanten ontstaan!

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website goed vindbaar is?

Vindbaarheid

Als je een winkelpand opent aan het eind van een doodlopende weg zal je keihard moeten adverteren om bezoekers te trekken. Deze bezoekers noemen we in webwereld "verkeer". 
Het liefst heb je online zoveel mogelijk verkeer. Elke 2 van de 100 bezoekers koopt namelijk jouw product of neemt jouw dienst af. 100 website bezoekers is dus 2 sales en 1000 bezoekers ongeveer 20 sales. 
Hoe minder verkeer hoe minder je verkoopt. 
SnabbWeb bouwt jouw website volledig gericht op maximaal verkeer
Bij de oplevering van jouw gloednieuwe website ontvang je een SnabbWeb vindbaarheid certificaat. Deze laat zien waar je site aan voldoet. 

Hoe vertalen jullie mijn toegevoegde waarde?

Toegevoegde Waarde

Wij presenteren jouw toegevoegde waarde en USP's (specialiteiten) op de plekken waar ze opvallen. Sterker nog, we presenteren ze op de plaatsen waar ze horen te staan. De toegevoegde waarde die jij hebt zal je moeten presenteren aan de bezoekers van jouw website. Hoe kun je dit het beste doen? Dat is een vak apart!
De basis van onze websites is erg clean. We maken nauwelijks gebruik van plugins. Deze vertragen namelijk je website heel erg en zorgen voor mogelijke beveiligingslekken. Als je zelf een website gaat bouwen kun je een heel eind komen met het gebruik van plugins. Op het moment dat je groeit gaan deze je in de weg zitten. Overschakelen naar een nieuwe website brengt dan veel problemen met zich mee, maar doormodderen op je oude "plugin rijke website" kost je ook klauwen met geld... Kiezen tussen twee kwaden.
Waarom niet gelijk goed beginnen met SnabbWeb?

Wij zorgen er voor dat je website volledig voldoet aan jouw eisen qua styling zonder overmatig gebruik van plugins. Alleen de strikt noodzakelijke plugins worden gebruikt

Hoe kom ik aan sales of leads?

Sales en Leads

De meeste websites zijn natuurlijk niet voor de fun gebouwd. Ze moeten bijdragen aan het bedrijf of aan de stichting die ze vertegenwoordigen.
Sommige websites dienen als visite kaartje en andere websites/webshops zijn echte verkoopkanonnen. Wat zoek jij in een nieuwe website?
Wij vinden dat een zakelijke website leads en klanten op moet leveren!
Om die leads en klanten op te leveren moet de website aan bepaalde (ongeschreven) regels voldoen. Dit heeft met marketing te maken maar ook met een stukje vertrouwen naar de klant toe. Jij bent te vertrouwen maar hoe kunnen we er voor zorgen dat de klant dit ook gelooft?! Wij zorgen er voor dat er geen wanvertrouwen ontstaat.
Zaken worden meestal op basis van vertrouwen gedaan. 

Jouw website laten overhalen door SnabbWeb?

Dit is wat je krijgt

Laat je huidige website reviseren en hij is klaar voor de toekomst!
Complete website op basis van jouw wensen
Volledig marketing en zoekmachine geoptimaliseerd
Super snelle website en hosting
Veilige website door een SSL certificaat

Kennis maken?

Dat kan! Bel ons of vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op!

 • "Ze zijn technisch, creatief en prettig in de omgang. Wat ook leuk is; ze weten op een simpele manier complexe dingen uit te leggen aan een leek"

  bacamo.nl
  Het traject van eerste contact tot aan oplevering van de website heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben er erg blij mee!
 • "Echt super tevreden de websites zien er beter uit en het aantal sales is aanzienlijk toegenomen"

  adapt-r.nl
  Ik kan iedereen SnabbWeb aanraden
 • "Met spoed een Website nodig voor mijn Start-up, binnen 2 weken online! Zeer tevreden"

  Schuimfabriek.nl
  Webshop met 50+ artikelen binnen 2 weken opgeleverd
cartpie-chartmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram