SEA Uitbesteden in 's-Hertogenbosch?

Laat onze Adwords Experts zorgen voor jouw Google ADS campagnes!

Snel resultaat

Vanaf dag 1 bovenaan in Google

Bereik Jouw Ideale Klant

Met specifieke zoekwoorden en doelgroepen

Kies Jouw Bereik

Adverteren rondom 's-Hertogenbosch, of juist landelijk. Eenvoudig op te schalen!

Google Ads beheren voor je bedrijf in 's-Hertogenbosch

SEA Uitbesteden in 's-Hertogenbosch?

Ondanks dat wij zelf vanuit Drenthe opereren beheren we veel Adwords accounts in de grote steden van Nederland. Zo beheren we Adwords accounts voor bedrijven van Amsterdam tot Groningen. We kunnen ook jou helpen met jouw bedrijf uit 's-Hertogenbosch. 

Wat ons onderscheid is met name onze betrokkenheid. Wij verdiepen ons écht in jouw bedrijf. Hierdoor kunnen we veel nauwkeuriger bepalen waar je op gevonden wilt worden en waar je (absoluut) niet op gevonden wilt worden. Je zult merken dat onze betrokkenheid het verschil zal maken!

Naast onze betrokkenheid zijn natuurlijk onze Drentse (lagere) tarieven een leuke bijkomstigheid. Wij voeren eerst een haalbaarheidsanalyse voor je uit. Als hieruit blijkt dat je kans van slagen hebt dan gaan we voor je aan de slag. Hiervoor hoef je geen opstartkosten te betalen. Vervolgens zal binnen ca. 3 maand jouw campagne winstgevend zijn! Dit is altijd ons uitgangspunt.

Kennis maken?

Dat kan! Bel ons of vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op!

Betrokken en Nauwkeurig

SnabbWeb is niet het eerste bedrijf waar mijn Adwords worden beheerd. Het is me opgevallen dat er erg veel interesse in mijn bedrijf is vanuit SnabbWeb. Dit miste ik bij andere Adwords "beheerders". Hierdoor werd ik vaak op zoekwoorden gevonden waar mijn bedrijf niks mee te maken had. Sinds ik ben overgestapt naar SnabbWeb zijn mijn kosten gedaald en het aantal aanvragen gestegen. Elke maand hebben we een meeting waarin we de afgelopen maand bespreken en hoe we de komende maand gaan benaderen. De pro-actieve houding en de nauwkeurigheid van werken vind ik zeer prettig. SnabbWeb is wat mij betreft een echte aanrader!

Rob Tangenberg
-FotoProto.com

 

Wat mag je van ons verwachten?

Kennismaking

Tijdens de kennismaking zullen we kijken wat jouw bedrijf doet. Na de kennismaking voeren wij een haalbaarheidsonderzoek uit. Is er genoeg zoekvolume voor jouw zoekwoorden? Kunnen we jouw doelgroep rendabel bereiken? Als vooraf blijkt dat we geen rendabele campagnes kunnen draaien zullen we dit met je communiceren. Uiteraard aan de hand van onze rapportage. Als uit ons onderzoek blijkt dat je kans van slagen hebt dan bespreken we dit en kunnen we samen aan Adwords gaan werken!

Inrichten Campagnes

Na het kennismaken en het vooronderzoek volgt de bouw van je advertentie campagnes. De zoekwoorden en "uitsluitings zoekwoorden" worden bepaald en toegevoegd aan je advertenties. Wij schrijven advertenties en laten je deze zien. Als je tevreden bent over de basis dan kunnen we los! We beginnen met een strikt budget en monitoren wat er gebeurt. Vervolgens kunnen we afhankelijk van de klikken, budgetten en resultaten aanpassingen doen.

Maandelijks Overleg

Zodra de campagnes eenmaal draaien kunnen we heel snel zien wat de resultaten zijn. De doelen die we bij het kennismaken hebben bepaald worden natuurlijk nagestreefd. Elke maand presenteren we de resultaten van jouw campagne. Aan de hand van duidelijke cijfers en grafieken kunnen we op eenvoudige manier laten zien hoe we hebben gepresteerd. Daarnaast, misschien wel het belangrijkste, zullen we bespreken wat we komende maand kunnen veranderen om nog betere resultaten te halen. Deze actiepunten, zoals het maken van extra advertenties, worden de volgende maand geëvalueerd. 

Dagelijkse Monitoring

Onze SEA experts zijn dagelijks actief en houden de campagnes nauwlettend in de gaten. Vooral in de beginfase is het belangrijk dat de zoekwoorden en zoektermen waarop wordt geklikt goed worden gescreend. Staan er zoekwoorden tussen waar je niet op gevonden wilt worden? Deze zullen we uitsluiten. Komen we kansen tegen? Dan voeren we die direct door. Op deze manier zal je nooit te veel betalen aan je kliks. Na de derde maand wordt meestal het punt bereikt dat er gericht opgeschaald kan worden.

Adverteren in combinatie met SEO

Naast SEA management uitbesteden kun je bij ons ook je SEO laten beheren. SEO is het optimaliseren van jouw website zodat hij "organisch" hoger in de zoekmachine resultaten komt. Hierbij kun je denken aan relevante teksten schrijven en zorgen dat je website technisch goed op orde is. Vooral de lokale SEO is op dit moment iets wat de meeste bedrijven niet gebruiken. Wil jij dat jouw bedrijf beter vindbaar wordt in heel Nederland of juist lokaal in de regio van 's-Hertogenbosch? SnabbWeb is het SEO Bureau voor 's-Hertogenbosch!

Krijg Vrijblijvend Advies

Twijfel je welk pakket het beste voor jou is?

Vraag één van onze experts in een persoonlijk gesprek om meer informatie. 

Krijg Vrijblijvend Advies
cogselectlink linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram