Online adverteren

Meer leads
door SEA.

Snel resultaat behalen door vanaf dag 1 bovenin Google te staan. Krachtig en doeltreffend jouw ideale doelgroep bereiken.
Start met Online verkopen!

Ontvang onze gratis SEA check

Welke kansen laat jij liggen op het gebied van SEA? Meld je nu aan en ontvang een gratis SEA check t.w.v. €250,-!

Ontvang onze gratis SEA check

Welke kansen laat jij liggen op het gebied van SEA? Meld je nu aan en ontvang een gratis SEA check t.w.v. €250,-!

Snel resultaat
Vanaf dag 1 bovenaan in Google
Bereik Jouw Ideale Klant
Met specifieke zoekwoorden en doelgroepen
Schaalbaar meer Klanten
Te veel Sales? Ads kan eenvoudig afschalen
SEA uitbesteden bij SnabbWeb?

Kun je niet wachten op meer bezoekers?

Met SEA kunnen we op korte termijn jouw doelgroep bereiken. We kunnen heel specifiek "richten" op bepaalde zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden. Met SEA kun je vanaf dag 1 boven aan in Google staan. Met een gemiddeld SEO traject duurt dit minimaal 6 maand. 

SEA is dus een manier op snel resultaat te boeken. Dat is ook de reden dat het erg veel wordt ingezet door allerlei ondernemingen. 

Google Ads is een enorm krachtig instrument om meer klanten te krijgen. Maar let op! Het systeem kan je ook veel geld kosten. Vooral als het niet goed is ingesteld ben je binnen no-time door je marketing budget heen. 

Laat daarom je Adwords inrichten en beheren door onze experts. Je krijgt een vast aanspreekpunt die zich écht verdiept in jouw bedrijf. Op deze manier zorgen we er voor dat er zo min mogelijk op "loze" zoekwoorden geklikt kan worden. Dit vergroot het rendement en verlaagt de kosten van jouw campagnes. 

Kennis maken?

Dat kan! Bel ons of vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op!

Betrokken en Nauwkeurig

SnabbWeb is niet het eerste bedrijf waar mijn Adwords worden beheerd. Het is me opgevallen dat er erg veel interesse in mijn bedrijf is vanuit SnabbWeb. Dit miste ik bij andere Adwords "beheerders". Hierdoor werd ik vaak op zoekwoorden gevonden waar mijn bedrijf niks mee te maken had. Sinds ik ben overgestapt naar SnabbWeb zijn mijn kosten gedaald en het aantal aanvragen gestegen. Elke maand hebben we een meeting waarin we de afgelopen maand bespreken en hoe we de komende maand gaan benaderen. De pro-actieve houding en de nauwkeurigheid van werken vind ik zeer prettig. SnabbWeb is wat mij betreft een echte aanrader!

Bashar Al Zuhairy
-FotoProto.com

 

Wat mag je van ons verwachten?

Kennismaking

Tijdens de kennismaking zullen we kijken wat jouw bedrijf doet. Na de kennismaking voeren wij een haalbaarheidsonderzoek uit. Is er genoeg zoekvolume voor jouw zoekwoorden? Kunnen we jouw doelgroep rendabel bereiken? Als vooraf blijkt dat we geen rendabele campagnes kunnen draaien zullen we dit met je communiceren. Uiteraard aan de hand van onze rapportage. Als uit ons onderzoek blijkt dat je kans van slagen hebt dan bespreken we dit en kunnen we samen aan Adwords gaan werken!

Inrichten Campagnes

Na het kennismaken en het vooronderzoek volgt de bouw van je advertentie campagnes. De zoekwoorden en "uitsluitings zoekwoorden" worden bepaald en toegevoegd aan je advertenties. Wij schrijven advertenties en laten je deze zien. Als je tevreden bent over de basis dan kunnen we los! We beginnen met een strikt budget en monitoren wat er gebeurt. Vervolgens kunnen we afhankelijk van de klikken, budgetten en resultaten aanpassingen doen.

Maandelijks Overleg

Zodra de campagnes eenmaal draaien kunnen we heel snel zien wat de resultaten zijn. De doelen die we bij het kennismaken hebben bepaald worden natuurlijk nagestreefd. Elke maand presenteren we de resultaten van jouw campagne. Aan de hand van duidelijke cijfers en grafieken kunnen we op eenvoudige manier laten zien hoe we hebben gepresteerd. Daarnaast, misschien wel het belangrijkste, zullen we bespreken wat we komende maand kunnen veranderen om nog betere resultaten te halen. Deze actiepunten, zoals het maken van extra advertenties, worden de volgende maand geëvalueerd. 

Dagelijkse Monitoring

Onze SEA experts zijn dagelijks actief en houden de campagnes nauwlettend in de gaten. Vooral in de beginfase is het belangrijk dat de zoekwoorden en zoektermen waarop wordt geklikt goed worden gescreend. Staan er zoekwoorden tussen waar je niet op gevonden wilt worden? Deze zullen we uitsluiten. Komen we kansen tegen? Dan voeren we die direct door. Op deze manier zal je nooit te veel betalen aan je kliks. Na de derde maand wordt meestal het punt bereikt dat er gericht opgeschaald kan worden.

Twijfel je welk pakket het beste voor jou is?

Vraag één van onze experts in een persoonlijk gesprek om meer informatie. 

Krijg Vrijblijvend Advies
cogselectlink linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram