Zoekmachine Optimalisatie Uitbesteden in  Barendrecht 

Hoger, of zelfs helemaal bovenaan, in Google. Claim de plek die jouw bedrijf verdient met SnabbWeb SEO
SEO is het enige dat SnabbWeb aanbiedt dat niet snel is.
Toch doen we het graag en zijn de resultaten het wachten waard!

SEO Bureau Barendrecht? Dit kun je van ons verwachten

SEO uitbesteden in Barendrecht en omgeving 

Let altijd op bij zoekmachine optimalisatie. Het is niet de bedoeling de zoekmachine voor de gek te houden. 
Het gaat er om dat je waardevolle content op je website hebt en de zoekmachine duidelijk maakt dat jij het op je website hebt!
Ga dus niet proberen "trucs" uit te halen. Zoekmachines trappen daar allang niet meer in ;) 

Momenteel is lokale SEO een krachtige methode om meer klanten te krijgen. Als je bijvoorbeeld: "Nagelstudio Barendrecht" of "Auto spuiter Barendrecht" in Google zoekt dan krijg je lokale ondernemingen te zien. Dit is natuurlijk uit te breiden zodat klanten in de wijde omgeving jouw website ontdekken. Zo maken ze kennis met jouw expertise. Je kunt natuurlijk lokaal focussen, in een straal rondom Barendrecht of zelfs in heel Nederland. Daag ons uit, we kijken graag met je mee! 

On-Page SEO

On Page SEO is Zoekmachine Optimalisatie is het optimaliseren van de pagina's op je website. Je kunt hierbij denken aan het overzichtelijk maken van je teksten en het opbouwen en onderhouden van je interne linkstructuur. Daarnaast is On Page SEO bijvoorbeeld het indelen van teksten in overzichtelijke paragrafen met de juiste titel codes, schrijven van Meta descriptions en ALT teksten. On page SEO kan ook inhouden dat we teksten schrijven of jouw geschreven teksten op regelmatige basis op jouw website plaatsen. 

Technische SEO

Onder Technische SEO verstaan we een aantal relatief onzichtbare zoekmachine optimalisaties. Je kunt hierbij denken aan het optimaliseren van je sitespeed. De snelheid van je website is namelijk erg belangrijk voor je score in de zoekmachines. Ook het inrichten en up-to-date houden van je sitemap hoort bij technische SEO, net als het bijhouden en "redirecten" van Error 404 pagina's. Verder voeren we allerlei "analytics" werkzaamheden uit. Technische SEO is super belangrijk maar kun je aan de buitenkant nauwelijks zien. Uiteraard houden we je op de hoogte met onze maandelijkse rapporten.

Off-Page SEO

Off page SEO is als het ware het tegenovergestelde van On Page SEO. Met Off Page SEO werken we aan je authoriteit. Je kunt hierbij denken aan het opbouwen van backlinks en het schrijven en plaatsen van gastblogs op relevante pagina's. Bij Off Page SEO hoort ook een stuk concurrentie onderzoek. Bij zo'n concurrentie onderzoek kijken we waar je concurrenten op scoren en waar ze bijvoorbeeld steekjes laten vallen. Deze informatie wordt dan weer gebruikt om zelf het laagst hangende fruit voor jou te plukken!

Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden bij SnabbWeb?

Standaard SEO activiteiten

Onze SEO pakketten bestaan altijd uit On Page, Off Page en Technische SEO. Het verschil is hoe intensief we er mee bezig gaan. 
Hieronder lees je onze standaard activiteiten. Naast deze activiteiten kun je kiezen uit één van onze SEO pakketten. Ook is het mogelijk dat we een pakket voor je opstellen die precies aansluit bij jouw wensen
Analytics, Search Console en Tag Manager inrichten
Afbeeldingen optimaliseren en comprimeren
MetaDescription optimalisatie en Keyword optimalisatie
Basic Snelheidsoptimalisatie en SEO start scan

Kennis maken?

Dat kan! Bel ons of vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op!

SEO specialist in Barendrecht 

Naast onze klanten in Barendrecht helpen we ook klanten in Groningen, Emmen en Hoogeveen.
"80% van onze omzet komt inmiddels uit SEO, SnabbWeb is echt een aanrader.
Wij hadden binnen 3 maand merkbaar resultaat"
-Jeroen van FotoCube

SEA Uitbesteden

Uiteraard kun je bij ons ook je SEA werkzaamheden uitbesteden. SEA is het adverteren op Google. Hiermee kunnen we lokaal voor je adverteren, dus in de regio Barendrecht, maar ook op landelijk of internationaal niveau. Het maakt niet uit waar jouw bedrijf zich bevindt. Zoals de meeste SEO bureaus hebben we digitaal contact met onze klanten, maar als het nodig is komen we naar je toe!

SnabbWeb is het SEA bureau voor Barendrecht.
cogselectlink linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram