Zoekmachine optimalisatie

SEO uitbesteden in Hollandscheveld?

Hoger, of zelfs helemaal bovenaan, in Google. Claim de plek die jouw bedrijf verdient met SnabbWeb SEO

Laat jouw seo uitbesteden in Hollandscheveld door SnabbWeb en ervaar wat SEO met jouw website doet!

Start met Online verkopen!

Ontvang onze gratis SEO check

Welke kansen laat jij liggen op het gebied van SEO? Meld je nu aan en ontvang een gratis SEO check t.w.v. €250,-!

Ontvang onze gratis SEO check

Welke kansen laat jij liggen op het gebied van SEO? Meld je nu aan en ontvang een gratis SEO check t.w.v. €250,-!

SEO uitbesteden in Hollandscheveld? Dit kun je van ons verwachten

SEO uitbesteden in Hollandscheveld

Als je SEO wilt uitbesteden in Hollandscheveld dan wil je natuurlijk zeker weten dat dit goed gebeurt. Logisch, want SEO kost veel tijd, energie en geld! SnabbWeb is een online marketing bureau dat werkzaamheden verricht in heel Nederland en dus ook in Hollandscheveld. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Drenthe en hierdoor kunnen we tarieven hanteren die in Nederland als zeer concurrerend worden ervaren. Zo hebben we geen opstartkosten en voeren we veel activiteiten uit voor het geld dat je ons betaald. Wij gaan voor echt online resultaat!

Wij besteden aandacht aan jouw bedrijf, je onpage SEO, Technische SEO en off-page SEO.

On-Page SEO

On Page SEO is Zoekmachine Optimalisatie is het optimaliseren van de pagina's op je website. Je kunt hierbij denken aan het overzichtelijk maken van je teksten en het opbouwen en onderhouden van je interne linkstructuur. Daarnaast is On Page SEO bijvoorbeeld het indelen van teksten in overzichtelijke paragrafen met de juiste titel codes, schrijven van Meta descriptions en ALT teksten. On page SEO kan ook inhouden dat we teksten schrijven of jouw geschreven teksten op regelmatige basis op jouw website plaatsen. 

Technische SEO

Onder Technische SEO verstaan we een aantal relatief onzichtbare zoekmachine optimalisaties. Je kunt hierbij denken aan het optimaliseren van je sitespeed. De snelheid van je website is namelijk erg belangrijk voor je score in de zoekmachines. Ook het inrichten en up-to-date houden van je sitemap hoort bij technische SEO, net als het bijhouden en "redirecten" van Error 404 pagina's. Verder voeren we allerlei "analytics" werkzaamheden uit. Technische SEO is super belangrijk maar kun je aan de buitenkant nauwelijks zien. Uiteraard houden we je op de hoogte met onze maandelijkse rapporten.

Off-Page SEO

Off page SEO is als het ware het tegenovergestelde van On Page SEO. Met Off Page SEO werken we aan je authoriteit. Je kunt hierbij denken aan het opbouwen van backlinks en het schrijven en plaatsen van gastblogs op relevante pagina's. Bij Off Page SEO hoort ook een stuk concurrentie onderzoek. Bij zo'n concurrentie onderzoek kijken we waar je concurrenten op scoren en waar ze bijvoorbeeld steekjes laten vallen. Deze informatie wordt dan weer gebruikt om zelf het laagst hangende fruit voor jou te plukken!

Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden bij SnabbWeb?

Wat kun je van ons verwachten?

Ieder online marketing bureau waar je mee samen kunt werken zal natuurlijk zeggen dat ze de beste keuze zijn. Dat zeggen wij ook! Maar wat wij belangrijk vinden is het resultaat. Dat liegt namelijk niet. Het mooie van resultaat is dat je het kunt meten. Onze SEO specialisten doen er boven gemiddeld veel aan om ons gezamenlijke doel te bereiken. Wij doen dit niet door ons op het SEO verkeer te richten maar juist door ons op de basis te richten. Hierbij moet je denken aan de volgende zaken;
1. Technische status van de website; Je kunt het beste product aanbod hebben maar als de website traag is zul je weinig verkopen.
2. Geloofwaardigheid van je website. Zoekmachines willen graag weten hoe betrouwbaar je bent. Ons team zorgt voor een onzichtbare (maar meetbare) verbetering in autoriteit.
3. Gedegen zoekwoorden, en daarbij behorend onderwerpen, onderzoek.
4. Het zorgvuldig kiezen van de juiste teksten en onderwerpen zodat een bezoeker zo lang mogelijk op je website blijft. Dit alles natuurlijk met de juiste gebruikerservaring.
5. De basis van SEO is lokale SEO. Wij zullen altijd eerst in de directe omgeving van je bedrijf proberen je website op de kaart te zetten. Zodra dit is gelukt breiden we verder uit. Hiervoor hebben we speciale tools ontwikkeld.
6. Alle content wordt zo snel mogelijk mobiel vriendelijk gemaakt. Niet mobiel vriendelijk betekent in feite niet goed. De meeste mensen bezoeken jouw website namelijk op hun mobiele telefoon.
7. Het laatste punt, maar zeker niet onbelangrijkste, is onze benadering. Wij besteden veel tijd in het verdiepen in jouw bedrijf. Dit is iets wat je tegenwoordig bijna niet meer ziet. Dit kost namelijk veel van onze tijd. Toch doen we het omdat het op de lange termijn veel betere resultaten oplevert. In de basis is er niemand die beter over jouw bedrijf kan vertellen dan jij of jouw collega’s. Wij doen ons best om zoveel mogelijk over je bedrijf te weten te komen zodat we dit kunnen vertalen in online vindbaarheid.

Kennis maken?

Dat kan! Bel ons of vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op!

Hoe gaat het SEO uitbesteden in zijn werk?

Je zoekt een SEO bedrijf in Hollandscheveld en je vindt een bedrijf in Hoogeveen (Drenthe). Op dat moment weet je dat wij ons werk goed doen. Wij kunnen hetzelfde voor jou doen. Hierbij halen we alles uit de kast om jouw doel te bereiken. Het leukste vinden we het als je een bepaalde concurrent hebt waarmee we kunnen “strijden”. Hoe eerder we hem/haar inhalen hoe leuker we het vinden.
• We starten met een intake. Waar sta je nu en wat heb je nu al goed voor elkaar?
• Vervolgens maken we een concept plan van aanpak, in dit plan houden we rekening met jouw doel en jouw budget.
• Zodra het concept is goedgekeurd gaan we er mee aan de slag.
• Iedere maand plannen we een meeting waarin we de voortgang bespreken en waarin we het actieplan van komende maand bespreken. Uiteraard is hier ruimte voor jouw inbreng.
• Na een bepaald aantal maanden naderen we het doel. We bespreken wat onze vervolgacties worden. Gaan we door met het opbouwen van jouw online aanwezigheid of stoppen we (tijdelijk)?
"76% van onze omzet komt inmiddels uit SEO, SnabbWeb heeft binnen afzienbare tijd online resultaat behaald"
-Jeroen van Online Kluizen

Naast SEO kun je ook je SEA Uitbesteden in Hollandscheveld 

Uiteraard kun je bij ons ook je SEA werkzaamheden uitbesteden. SEA is het adverteren op Google. Hiermee kunnen we lokaal voor je adverteren, dus in de regio Hollandscheveld, maar ook op landelijk of internationaal niveau. Het maakt niet uit waar jouw bedrijf zich bevindt. Zoals de meeste SEO bureaus hebben we digitaal contact met onze klanten, maar als het nodig is komen we naar je toe! 

SEO door SnabbWeb laten uitbesteden in Hollandscheveld

Wellicht lijkt het vreemd, je zoekt naar een bedrijf in Hollandscheveld en je komt ons tegen. Is SnabbWeb dan wel de juiste partner voor jouw bedrijf? SnabbWeb is immers niet direct in Hollandscheveld gelegen. Toch denken we dat wij jou kunnen helpen! Ben je echt op zoek naar een SEO bureau in Hollandscheveld omdat je graag face to face zaken wilt bespreken dan raden we je aan om gewoon door te zoeken. Met ons samen werken zal geen hinder ondervinden doordat we niet direct bij je in de buurt zijn. Al ons werk vindt digitaal plaats en we spreken zo veel mogelijk af via Google Meat of bijvoorbeeld Microsoft Teams. Dit scheelt reistijd en is super efficient. We spenderen zo veel mogelijk uren aan jouw online SEO resultaat. Hierop volgt natuurlijk dat we zo min mogelijk tijd verspillen met reizen, koffie drinken en andere non productieve zaken. Natuurlijk maken we graag tijd voor een social talk, maar social talks leveren jouw en ons geen online resultaat. Twijfel je of je aan ons de juiste partner hebt? Neem contact met ons op voor een gratis (en vrijblijvende) intake SEO scan. Zo kun je alvast ervaren hoe we te werk gaan en of dit bij jouw bedrijf past!

Hoe meten jullie het resultaat van een SEO traject?

Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Uiteraard terecht! Het resultaat is namelijk heel erg belangrijk om te bepalen of een SEO traject rendabel is of niet. Tijdens de zogenaamde nulmeting hebben we natuurlijk bepaalde gegevens verzameld. Hoeveel bezoek er was en hoeveel bestellingen en aanvragen dit bezoek deed bijvoorbeeld. Hiernaast houden we ook het algehele zoekvolume bij. Je kunt je wellicht voorstellen dat als je kerstbomen verkoopt, het aantal mensen die er naar zoekt niet het hele jaar door gelijk zal zijn. Mensen zoeken in dit geval in bijvoorbeeld november/december naar kerstboom kopen in Hollandscheveld. Onze resultaten vergelijken we altijd met het aantal mensen die er op gezocht heeft in combinatie met het aantal mensen dat jouw website heeft bezocht. Deze data houden we nauwkeurig bij in Google Analytics en Search Console. We kunnen dus zien hoeveel aanvragen/verkopen er hebben plaatsgevonden via je website. Doordat we Google Analytics op een bepaalde manier instellen kunnen we precies zien hoe een aanvraag is binnen gekomen. Komt hij via socialmedia, advertenties, direct verkeer of organisch binnen… Alles is meetbaar. Dat maakt ons SEO traject super transparant.
Ook online groei meemaken? Neem contact met ons op voor meer informatie.
cogselectlink linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram