Zoekmachine optimalisatie

Meer leads
door SEO.

Wij schijven blogs en zorgen ervoor dat je website technisch goed gevonden kan worden. Hierdoor stijgt je website snel in de zoekmachines!

Zoekmachine optimalisatie (SEO) gebruiken om online te groeien? Stijg in de Google ranglijsten door SEO juist toe te passen
Start met Online verkopen!

Wil je hoger in Google komen?

Welke kansen laat jij liggen op het gebied van SEO? Vraag nu onze SEO check aan en je ontvangt hem tijdelijk gratis! Aan de hand van dit SEO rapport (t.w.v. €275) kun je zelf acties ondernemen om snel meer resultaat te behalen. Het is vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

Wij gebruiken je gegevens puur voor de SEO check, volledig vrijblijvend en geen spam dus!

Wil je hoger in Google komen?

Welke kansen laat jij liggen op het gebied van SEO? Vraag nu onze SEO check aan en je ontvangt hem tijdelijk gratis! Aan de hand van dit SEO rapport (t.w.v. €275) kun je zelf acties ondernemen om snel meer resultaat te behalen. Het is vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

Wij gebruiken je gegevens puur voor de SEO check, volledig vrijblijvend en geen spam dus!
SEO Uitbesteden? Dit kun je van ons verwachten

SnabbWeb beheert je SEO in 3 segmenten

Let altijd op bij zoekmachine optimalisatie. Het is niet de bedoeling de zoekmachine voor de gek te houden. 
Het gaat er om dat je waardevolle content op je website hebt en de zoekmachine duidelijk maakt dat jij het op je website hebt!
Ga dus niet proberen "trucs" uit te halen. Zoekmachines trappen daar allang niet meer in ;) 

On-Page SEO

On Page SEO is Zoekmachine Optimalisatie is het optimaliseren van de pagina's op je website. Je kunt hierbij denken aan het overzichtelijk maken van je teksten en het opbouwen en onderhouden van je interne linkstructuur. Daarnaast is On Page SEO bijvoorbeeld het indelen van teksten in overzichtelijke paragrafen met de juiste titel codes, schrijven van Meta descriptions en ALT teksten. On page SEO kan ook inhouden dat we teksten schrijven of jouw geschreven teksten op regelmatige basis op jouw website plaatsen. 

Technische SEO

Onder Technische SEO verstaan we een aantal relatief onzichtbare zoekmachine optimalisaties. Je kunt hierbij denken aan het optimaliseren van je sitespeed. De snelheid van je website is namelijk erg belangrijk voor je score in de zoekmachines. Ook het inrichten en up-to-date houden van je sitemap hoort bij technische SEO, net als het bijhouden en "redirecten" van Error 404 pagina's. Verder voeren we allerlei "analytics" werkzaamheden uit. Technische SEO is super belangrijk maar kun je aan de buitenkant nauwelijks zien. Uiteraard houden we je op de hoogte met onze maandelijkse rapporten.

Off-Page SEO

Off page SEO is als het ware het tegenovergestelde van On Page SEO. Met Off Page SEO werken we aan je authoriteit. Je kunt hierbij denken aan het opbouwen van backlinks en het schrijven en plaatsen van gastblogs op relevante pagina's. Bij Off Page SEO hoort ook een stuk concurrentie onderzoek. Bij zo'n concurrentie onderzoek kijken we waar je concurrenten op scoren en waar ze bijvoorbeeld steekjes laten vallen. Deze informatie wordt dan weer gebruikt om zelf het laagst hangende fruit voor jou te plukken!
Tips om hoger in Google te komen

SnabbWeb geeft SEO GRATIS advies

Handig voor als je het toch liever zelf wilt uitvoeren.

Als je SEO op een succesvolle manier wilt toepassen is dit een lange termijn traject. Zo'n traject is kostbaar en als jij de tijd er voor hebt dan kun je het ook zelf uitvoeren. De resultaten zullen over het algemeen minder goed zijn dan wanneer je het door een marketing bureau laat uitvoeren. Één van de redenen hiervoor is, naast kennis, discipline en doorzettingsvermogen. Je hebt zoveel dingen te doen naast SEO....

 Toch is elke SEO beter dan geen SEO. Start bijvoorbeeld vandaag nog met het schrijven van blogs over jouw business!

Tips:

Zorg dat de Meta description altijd is ingevuld
Als je een afbeelding upload geef je hem:
- Het juiste formaat; minder dan 100 kb voor een standaard afbeelding, minder dan 250 kb voor een header afbeelding,
- De juiste bestandsnaam, voorbeeld_seo_onderzoek_snabbweb.jpg in plaats van IMG_004512.JPG, 
- Bij de bestandsnaam let je er ook op dat er geen spaties tussen/in staan (Gebruik een _ op de plek waar normaal een spatie staat)
- Een ALT text die omschrijft waar je afbeelding over gaat
- Voer eventueel een image compression uit
Laat het zoekwoord waarover je pagina gaat regelmatig terugkomen maar niet te vaak!
Kies een mooie en pakkende SEO titel
Zorg ervoor dat je bezoeker niet verdwaald
Kies voor een duidelijke menustructuur met voldoende interne links naar relevante pagina's
Let op bij het bezoeken van websites van iemand anders. Gaat er iets goed? Gaat er iets fout? Leer er van!
Vraag een SEO scan bij ons aan, hiermee krijg je een duidelijk overzicht van "laaghangend fruit" op jouw website!
Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden bij SnabbWeb?

Standaard SEO activiteiten

Onze SEO pakketten bestaan altijd uit On Page, Off Page en Technische SEO. Het verschil is hoe intensief we er mee bezig gaan. 
Hieronder lees je onze standaard activiteiten. Naast deze activiteiten kun je kiezen uit één van onze SEO pakketten. Ook is het mogelijk dat we een pakket voor je opstellen die precies aansluit bij jouw wensen
Analytics, Search Console en Tag Manager inrichten
Afbeeldingen optimaliseren en comprimeren
MetaDescription optimalisatie en Keyword optimalisatie
Basic Snelheidsoptimalisatie en SEO start scan

Vragen over SEO?

Bel ons of vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op!

cogselectlink linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram