Website Laten Maken

Als je door ons je website laat maken dan ben je verzekerd van een knetter snelle website. Dat is punt 1. Daarnaast voldoet hij aan jouw eisen in is het design perfect passend bij jouw bedrijf. Wij bieden in principe 3 standaard pakketten aan, uiteraard kun je daar van afwijken als je dat wilt. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten en we maken een offerte voor je. 
In de basis kies je bij ons uit 3 soorten websites. Een Standaard website, PRO website of Maatwerk website. 

Standaard Website

Het meest voordelige website pakket is het Standaard Website pakket. Bij dit pakket maken we gebruik van zogenaamde template websites. Jij kiest de mooiste er uit en wij passen hem volledig aan zodat hij bij jouw bedrijf past. Zo passen wij bijvoorbeeld de kleuren en voegen jouw logo toe. Daarnaast zullen we specifieke pagina's, die voor jouw bedrijf benodigd zijn, aanmaken. Dit pakket klinkt misschien een beetje kaal, maar achter de schermen draait een super snelle en efficiënte website. Aan de voorkant zal je website er super strak uitzien en aan de achterkant is hij technisch in orde. Voor zowel het Standaard Website pakket als alle overige pakketten geldt; het zijn onderhoudsvrije en responsive websites. Je investering is dus eenmalig en de website gaat jaaaren mee.

Pro Website

Wil je net een stapje verder dan de Standaard Website dan hebben we een PRO Website Pakket voor je in de aanbieding. Met ons PRO Website pakket ga je iets meer richting de Maatwerk Websites. Een PRO pakket krijgt extra aandacht van onze developers en er worden een aantal marketing tools geïntegreerd. Daarnaast wordt de PRO website alvast voorbereid op de integratie van een webshop module. Zo kun je later eenvoudig een webshop van je website maken. Ook allerlei functies zoals Google Maps en contact/lead formulieren zijn inbegrepen in een PRO website. Wil je online leads genereren? Dan zit je met de PRO Website goed!

Maatwerk Website

Ben jij iemand die echt knetter dikke eisen stelt aan zijn nieuwe website? Dan kun je het beste de Maatwerk Website nemen. De Maatwerk Website passen we volledig naar jouw wensen aan. Alles wat een website kan bevatten zit in dit pakket. Van Google Analytics, Facebook Pixels tot Google Maps, leadformulieren, bezoekerstracking en je kunt het zo gek niet bedenken. Wij bouwen het er in! Ook hebben we een handige tool voor je geintegreerd waarmee je eenvoudig SEO vriendelijke bulk pagina's kunt aanmaken. Zo bouw je binnen no-time een super snel content kanon van je website. Alle website pakketten die we aanbieden zijn onderhoudsvrij, wij voeren alle updates voor je uit dus je website is altijd up to date en veilig! Je investering is eenmalig zodat je niet over drie jaar met een verouderde website zit. De Maatwerk Website draait op onze servers in de Eemshaven. In de Eemshaven draaien momenteel de beste en snelste servers. Jouw website is daarmee gegarandeerd super snel!

Webshop laten maken

Ben je ook klaar om een online succes van je winkel te maken? Of begin je een nieuw bedrijf? Met de SnabbWebshop ben jij klaar voor die sales. Ons webshop pakket is knettertje turbo snel en volledig ingericht op snelheid en marketing. Deze twee zijn een gouden duo. Iedere webshop lekt klanten. Wat belangrijk is in de online wereld, is dat je zo min mogelijk klanten weglekt. Als je aan 2 van de 100 bezoekers iets verkoopt dan doe je het al best goed. Dat betekend dat 98 van de 100 niks bij je koopt! Een combinatie van een goed functionerende webshop, turbo snelheid en een goede gebruikerservaring dicht de meeste gaten van een gemiddelde webshop. Weinig online ondernemers weten dit. Ze hebben een super design webshop en leuke producten. Maar bij het laden van de website (5seconden bijvoorbeeld) haakt  50 to 70% van de "kopers" af! Dat wil zeggen dat je van een conversie percentage van 8.1% zakt naar een conversie percentage van 2,93 %! Alhoewel 2,93% op zich nog redelijk netjes is is het echt zonde dat je al die klanten verliest. SnabbWeb voorkomt weglekkende kopers door de super strakke laadtijden en het goede design in combinatie met user experience. 

Snelheidsoptimalisatie

Erg gehecht aan je huidige website? Heb je uren lopen sleutelen en honderd duizend plugins gebruikt om je website een beetje aan de praat te krijgen? Dan adviseren we je een snelheidsoptimalisatie te doen op je website. Wij zorgen er voor dat je codering (technische kant van de website) er weer enigszins netjes uitziet. Verwacht van ons geen wonderen. Met een gemiddelde website vol met plugins ga je echt geen 100/100 score halen in Google of GTMetrix. Toch zal je website vele malen sneller worden door een snelheidsoptimalisatie. Speciaal voor jou hebben we twee pakketten samengesteld. Een basic pakket die echt al voor een behoorlijke verbetering zorgt. Daarnaast hebben we een iets intensiever optimalisatie pakket samengesteld voor als je het maximale uit je huidige website wilt halen. 

Wil je graag kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken. 
Zo kun je meteen al je vragen aan ons stellen!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram