Webshop laten bouwen

Een webshop 
laten bouwen.

Ons doel? Jouw toegevoegde waarde vertalen naar een maatwerk webshop die converteert.
Start met Online verkopen!

Ontvang jouw gratis design

Benieuwd hoe jouw nieuwe website eruit kan zien? Wij maken gratis een voorbeeld design t.w.v. €250,-. Zo weet jij wat je kan verwachten.

Ontvang jouw gratis design

Benieuwd hoe jouw nieuwe website eruit kan zien? Wij maken gratis een voorbeeld design t.w.v. €250,-. Zo weet jij wat je kan verwachten.

Webshop laten maken

Je bent erover uit, je gaat een webshop starten. Maar waar en hoe begin je in vredesnaam met zoiets? Je bent gaan Googlen en komt verschillende aanbieders tegen die tegen een 'standaard' webshop aanbieden. Plots kom je ons tegen en nu lees je dit. Gelukkig voor jou en uiteraard ook voor ons! Wij bouwen namelijk webshops met een zeer lage leakrate. Leakrate wat? Ja leakrate is een Engels woord. Het betekent zoiets als "lek waarde". Haha! Julie zijn gek! Hoe kan een webshop nou lek zijn? Nou dat zal ik je vertellen. Een gemiddelde Nederlandse webshop verkoopt iets aan slechts 2 a 3 van de 100 bezoekers. Dus 97 a 98 van de 100 bezoekers koopt niks bij je webshop! Deze bezoekers lekken op één of andere manier weg. Dit noemen we leakrate. Vergelijk het met een vergiet. Als je er 100% water in doet zit er na het dichtdraaien van de kraan nog maar een paar procent water in. Een SnabbWebshop is als het ware een vergiet met zoveel mogelijk dichtgemaakte gaten. Dat vergiet begint zo langzamerhand op een emmer te lijken. Wel zo handig, want als jij straks de volledige inhoud van je bankrekening aan Google Adwords overmaakt wil je wel zeker weten dat de opgepompte bezoekers in je vergiet emmer blijven hangen! 

Wil je dus zeker weten dat je webshop volledig is geoptimaliseerd om van bezoekers ook klanten te maken dan moet je een SnabbWebshop nemen. 

Waarom een SnabbWebshop?

Wat maakt een SnabbWeb Shop beter?'

Tegenwoordig is er een wildgroei aan webshops. De ene ziet er nog mooier uit dan de andere. Producten (en prijzen) zijn vaak eenvoudig te vergelijken en het is lastig om onderscheidend te zijn. Qua uiterlijk is een SnabbWebshop vergelijkbaar met andere mooie webshops. Het verschil zit hem in de achterkant van de website. 
Een SnabbWebshop is onderscheidend op 4 vlakken
1. Sitespeed
2. Gebruiksgemak
3. Gebruikerservaring
4. Bedrijfszekerheid
Wat let je op bij een webshop?

1. Webshop Sitespeed

Wat heeft sitespeed nou met een webshop te maken? Heel erg veel! Meer dan de meeste (webshop) ondernemers weten. Elke seconde extra laadtijd van je webshop zorgt voor een bouncepercentage van 10% extra. Qua conversie percentage tussen een webshop die binnen 1 seconde laadt en een webshop die 5+ seconden laadt zit er een verschil van ca 70% tussen! De cijfers uit een grootschalig onderzoek tonen aan dat een laadtijd van minder dan 1 seconde een gemiddeld conversiepercentage van 8,11% oplevert. Naar mate de laadtijd oploopt, zakt je conversie ratio. Bij een laadtijd van 3 seconden blijft daar nog slechts een conversie ratio van gemiddeld 2,93% van over! Als je er goed over nadenkt is het ook wel logisch. Als jij 5 seconden naar een wit scherm zit te kijken met zo'n laad symbool in het midden dan heb je al 3 keer terug geklikt omdat je dacht dat de boel vastliep. Bij webshops is dit dus een CONVERSIE KILLER. Het kost je meer dan je lief is en je hebt het nog niet eens in de gaten ook nog.

2. Gebruiksgemak Webshop

Qua gebruiksgemak scoren SnabbWebshops zeer goed. Het volledig geoptimaliseerde technische gedeelte zorgt voor soepele overgangen. Bezoekers hoeven dus in principe nooit op de webshop te wachten. Bij de opmaak van de webshop houden we rekening met de kleuren van de knoppen. Ook zorgen we ervoor dat jouw bezoeker precies daarheen wordt geleidt naar waar jij hem het liefst wilt hebben. Begrijp me niet verkeerd, we gaan geen bezoekers manipuleren met flauwe trucs bijvoorbeeld. We bouwen je webshop gewoon marketing technisch goed op. Iedere pagina heeft in feite 1 functie. Zo bouwen we je webshop en website pagina's ook op. Keuze stress is iets wat je conversies kost. Wij zorgen voor een duidelijke webshop die voor zowel jouw als voor jouw (toekomstige) klant overzichtelijk is.

3. Gebruikerservaring

Alle meldingen die we aan je klant tonen zullen we volledig in stijl met de rest van de website aan je klant "serveren". Geen berichtjes op boze toon dat iemand een formulier niet goed heeft ingevuld bijvoorbeeld. Uiteraard is gebruikerservaring een verlengstuk van gebruiksgemak. Jouw bezoeker ervaart een website die gewoon goed werkt. Dit komt doordat je webshop zo lekker soepeltjes functioneert, snelle laadtijden heeft en alles goed op elkaar is afgesteld.  Een goed werkende webshop, waar is over nagedacht, levert per definitie meer op dan een haperende site! 

4. Bedrijfszekerheid 

Als je webshop down is, hoeveel sales draai je dan? NULL. Inderdaad, dat is erg weinig. Al onze webshops installeren we op het nieuwste serverpark van Nederland. Dit serverpark staat in de Eemshaven in Groningen en hier staan bijvoorbeeld de meest dikke Google Servers die er bestaan. Alles hier is ingericht op turbo snelheid en 200% Uptime. Zodra 1 server weg valt, neemt de andere het over. Hier betaal je uiteindelijk ook voor. Deze hyper betrouwbare servers in combinatie met de super strakke SnabbWeb code zorgen voor een bedrijfszekerheid van praktisch 100%. Als je website uit de lucht is dan kan dat bijvoorbeeld nog komen door je DNS server (waar je je domeinnaam host) of bijvoorbeeld CDN's. In de praktijk is de kans hierop minder dan 0,1%.

Conclusie

Er zijn vele webshop aanbieders in het land. Wil je een super snelle webshop met een lage leakrate, die volledig is ingericht op zo min mogelijk binnengehaalde bezoekers verliezen. Dan kies je voor SnabbWeb.

Onze Webshop Pakketten

Binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte op maat?


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram