Website of Webshop Leasen

Voordelig een
website leasen.

Want met onze lease websites wordt je volledig ontlast. Zo heb je geen zorgen over je back-ups, updates, beveiliging, hosting en uptime.

Voor een vast laag maandbedrag heb jij een volledig maatwerk website of webshop. Geen investeringskosten, de snelste hosting, elke dag back-ups, altijd up-to-date en gegarandeerde uptime.
Start met Online verkopen!

Ontvang jouw gratis design

Benieuwd hoe jouw nieuwe website eruit kan zien? Wij maken gratis een voorbeeld design t.w.v. €250,-. Zo weet jij wat je kan verwachten.

Ontvang jouw gratis design

Benieuwd hoe jouw nieuwe website eruit kan zien? Wij maken gratis een voorbeeld design t.w.v. €250,-. Zo weet jij wat je kan verwachten.

Geen investeringskosten
Vanaf €49 per maand online verkopen
Technisch altijd up-to-date
Dagelijks back-ups op super snelle servers 
Zorgeloos Online
Wij zorgen voor uptime, veiligheid en onderhoud
Webshop Leasen bij SnabbWeb

High-End, Low-Budget

Een Webshop leasen heeft een aantal voordelen. Onze High-End websites zijn voor de meeste ondernemers niet te betalen. De Webshops die in aanmerking komen voor lease beginnen bij circa 1000 euro, maar kunnen oplopen tot meer dan 15000 euro. Je snapt ongetwijfeld dat niet iedereen dit geld heeft liggen voor een webshop. Toch hebben "duurdere" webshops vele voordelen ten opzichte van een standaard Wordpress en Woocommerce webshop. Één van die voordelen is bijvoorbeeld de sitespeed. Bij de bouw van een webshop maken we gebruik van verschillende systemen. Alle High-End webshops en websites worden gebouwd in Oxygen. Dit is een super snel, maar complex, systeem. Een Webhop bouwen neemt veel tijd in beslag maar de resultaten zijn super! Oxygen is een licht gewicht systeem wat volledig aan te passen is aan de wensen die je hebt. Al jouw eisen kunnen we verwerken in je webshop. Maar ook als je geen eisen hebt dan kunnen wij met Oxygen een betere webshop voor je maken. Het systeem is super snel, onderhoudsvrij en maakt door zijn techniek veel minder kans op hacks en andere aanvallen. 

  • Geen investering
  • Altijd up-to date
  • Geen zorgen om de techniek
  • Geen 12 uit een dozijn webshop 
  • Unieke vormgeving


Met een Lease Webhop van SnabbWeb heb je dus een High-End systeem voor een vast en laag bedrag.

Weet je al wat je zoekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Betrokken en Nauwkeurig

SnabbWeb is niet het eerste bedrijf waar mijn Adwords worden beheerd. Het is me opgevallen dat er erg veel interesse in mijn bedrijf is vanuit SnabbWeb. Dit miste ik bij andere Adwords "beheerders". Hierdoor werd ik vaak op zoekwoorden gevonden waar mijn bedrijf niks mee te maken had. Sinds ik ben overgestapt naar SnabbWeb zijn mijn kosten gedaald en het aantal aanvragen gestegen. Elke maand hebben we een meeting waarin we de afgelopen maand bespreken en hoe we de komende maand gaan benaderen. De pro-actieve houding en de nauwkeurigheid van werken vind ik zeer prettig. SnabbWeb is wat mij betreft een echte aanrader!

Bashar Al Zuhairy
-FotoProto.com

 

Wat mag je van ons verwachten?

Kennismaking

Tijdens de (online) kennismaking zullen we je wensen, eisen en budgetten doornemen. Ondanks dat een webshop leasen geen initiële investering vraagt, zijn er toch kosten aan verbonden. Aan de hand van het eisenpakket zullen we een offerte maken. Voor zo'n offerte maken we een inschatting van het aantal uren dat nodig is om de webshop te bouwen maar ook wat er nodig is om de webshop te onderhouden. Hieruit komt een kostprijs die we vervolgens kunnen omrekenen naar een lease tarief. Het voordeel van deze manier is dat je ook altijd de webshop in één keer kunt betalen (mocht het bedrag toereikend zijn). Qua kosten van een webshop leasen moet je in feite rekening houden met 2 kostensoorten. De bouwkosten en de onderhoudskosten. Uiteraard zetten we dit duidelijk op de offerte zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Bouw van de Webshop

Na het kennismaken en het akkoord op de offerte kunnen we beginnen met het bouwen van de concepten. Concepten worden met je besproken en hieruit volgt uiteindelijk de bouw van je webshop. Na het accorderen van de concepten weet je in feite al hoe je webshop er uit komt te zien. Bij de bouw van een webshop wordt er altijd een compleet werkende online winkel geleverd. Hiermee bedoelen we dat er altijd betaalmethodes, facturen en bijvoorbeeld voorraadbeheer worden ingebouwd. Daarnaast hangt de volledige bouw natuurlijk af van de wensen die we in de concepten hebben vastgelegd. 

Oplevering 

De oplevering van je webshop is natuurlijk een belangrijk moment. Hiervoor geld natuurlijk een strikte deadline. Uiteraard hebben we die deadline bepaald in de offerte/order en ontwerpfase. Afhankelijk van jouw wensen en eisen zullen we meer of minder tijd nodig hebben voor de bouw van je webshop. Toch zijn 90% van de webshops binnen 6 weken gereed voor oplevering. Complexe webshops met geavanceerde en maatwerk programma's nemen natuurlijk meer tijd in beslag. Bij de oplevering wordt het programma van eisen afgewerkt. Daarna wordt de webshop online zichtbaar. Uiteraard kun je tot 1 maand na de oplevering nog onvolkomenheden melden. Deze lossen we uiteraard kosteloos op. Verder hebben we een hekel aan uurtje factuurtje dus kleine aanpassingen in de toekomst doen we niet moeilijk over. 

Dagelijkse Monitoring en Onderhoud

Zodra je webshop eenmaal online is worden er klantengegevens verzameld. Deze gegevens worden veilig bewaard op onze hyper moderne servers. Iedere dag wordt er een back-up gemaakt zodat de belangrijkste data altijd beschikbaar is. Naast de back-ups worden er ook regelmatig updates op de server doorgevoerd, hierdoor blijft je webshop altijd up-to-date en super snel. Na iedere update wordt je webshop getest op functionaliteit. De hosting voor je webshop zit dus bij het leasetarief inbegrepen. Alle software die nodig is om je webshop goed te laten functioneren wordt permanent bijgewerkt naar de laatste versie. Dat noemen wij zorgeloos online!

Naast de dagelijkse technische monitoring en onderhoud kan het natuurlijk zijn dat je een SEO en/of SEA pakket bij ons afneemt. Voor deze pakketten plannen we een maandelijks voortgangsoverleg waarin we de behaalde resultaten en de te behalen resultaten bespreken. Een webshop leasen kun je dus ook probleemloos uitbreiden met trajecten waardoor jouw webshop nog beter zichtbaar wordt.

Weten Wat een Webshop Leasen Kost?

Vraag één van onze experts in een persoonlijk gesprek om meer informatie. 

Krijg Vrijblijvend Advies
cogselectlink linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram