Website laten maken

Onze websites worden volledig ingericht op Snelheid & Marketing

Voordelen van een snelle website:
* Bespaar enorm op je advertentie kosten
• Verlies geen klanten door een trage website,
• Verlaag je bounce rate!
• Stop met het irriteren van je klanten,
• Verhoog je sales met een snel geladen website!
Direct naar onze pakketten ➜Ook te leasen vanaf 49,- per maand!

Website laten maken

Ben je op zoek naar een bedrijf die jouw website kan maken? Let dan goed op! Wij komen véél te vaak websites tegen die wij "op moeten knappen". In eerste instantie zijn deze websites met een (veelal gratis) thema op een Wordpress platform gebouwd. Na verloop van tijd is men beperkt in functies en vertoont de website vaak (veiligheids) problemen. Ook is de snelheid van dit soort websites dra-ma-tisch. Goedkoop blijkt vaak duurkoop. Vooral voor startende ondernemers is lijkt het vaak aantrekkelijk om een website te laten maken met zo min mogelijk kosten. In principe is er ook niks mis met het goedkoop laten maken van een website, je moet je alleen wel bewust zijn van de gevolgen op de lange termijn. 

Nieuwe website, waar let je op

In feite zijn er heel veel factoren waar je op moet letten als je het laten maken van een website wilt laten uitbesteden. Het probleem is, dat er dusdanig veel factoren zijn waar je eigenlijk op moet letten, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Erg lastig, maar geen probleem! Volg deze punten om zeker te zijn dat je in goede handen bent;
1. Check het websitedesign van de websitebouwer
2. Check de sitespeed van je websitebouwer
3. Stuur een mailtje of bel je potentiele websitebouwer op met een vraag
4. Check eventueel websites die door je potentiele website bouwer zijn gemaakt

1. Check het website design

Dit klinkt als te makkelijk maar het is echt waar! Websites zijn als tuinen, interieurs en schilderijen. De hovenier, interieurstylist en de kunstenaar bepalen hoe hun werk er uitziet. Dit is bij een websitebouwer ook zo. Uiteraard kunnen zowel hoveniers tot websitebouwers rekening houden met de klant. Toch zit er altijd een vleugje van de makers in het eindproduct verwerkt. Ik kwam laatst een "wit busje" tegen, er stonden bijna onleesbare letters op; "Het beste schoonmaakbedrijf van de regio sinds 1996". Het busje was zo gigantisch smerig dat het meer zwart was dan wit. Persoonlijk vind ik dit de slechtste reclame die je kunt maken. Dus je bent een schoonmaakbedrijf en je kunt niet eens je eigen busje schoon houden? Pff.. 
Lang verhaal kort: als het design van de website van je website bouwer er al niet uit ziet, hoe gaat jouw website er dan uit zien?

2. Website snelheid van het bedrijf die jouw website gaat maken

Misschien ben je helemaal nieuw in de online wereld en misschien loop je al wat langer mee. Hoe dan ook moet je weten dat sitespeed, de snelheid van een website, enorm belangrijk is. Mensen hebben tegenwoordig geen geduld meer en als ze een seconde te lang moeten wachten voordat jouw website geladen is, zijn ze weg. Een website moet dus, tenzij je een liefdadigheidsinstelling hebt, super snel zijn! Op deze pagina bereken je wat sitespeed met je omzet doet. 
Om even op het zwarte witte busje terug te komen bij punt 1. Als een schoonmaakbedrijf niet in staat is om zijn busje schoon te maken, hoe schoon zullen ze dan bijvoorbeeld jouw huis maken? Check de website van je websitebouwer eens op sitespeed (via bovenstaande link). Als hij zelf een website heeft die rode cijfers haalt (oranje in Google kan soms acceptabel zijn) dan weet je dat je een deurtje verder wellicht beter terecht kunt.

3. Neem contact op met het bedrijf die je "website gaat maken"

Het is goed om voordat je een website koopt eerst contact op te nemen met het potentiele bedrijf. Stuur ze een mailtje en kijk of, hoe en wanneer je een reactie krijgt. Je wilt natuurlijk duidelijk, snel en goed kunnen communiceren met je website bouwer. Eventueel kun je ze bellen om te kijken hoe het contact verloopt. Je zult niet de eerste zijn die een bedrijf treft waarmee nauwelijks valt te communiceren! Zeker in het geval van tijdelijke acties, inhakers, of nieuws gebeurtenissen wil je dat er snel geschakeld kan worden. 

4. Check eventueel ook de websites die de bouwer heeft gemaakt

Misschien ten overvloede maar je weet maar nooit. Check ook eens welke websites je potentiële website bouwer nog meer heeft gemaakt. Hoe zien die er uit? Wat is de sitespeed van deze websites? Eventueel bel je de eigenaar van die website of webshop op en vraag je naar zijn/haar ervaringen! 

Ook te leasen vanaf 49,- per maand

Wil je graag kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken. 
Zo kun je meteen al je vragen aan ons stellen!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram