Website laten maken in Kalenberg

Op zoek naar een webbouwer in Kalenberg?
Voordelen van SnabbWeb:
Bespaar enorm op je advertentie kosten
Verlies geen klanten door een trage website
Verlaag je bounce rate!
Stop met het irriteren van je klanten,
Verhoog je sales met een snel geladen website!

All-In-One Webbouwer voor Kalenberg; Snabbweb?

Snelheid en Flexibiliteit

Ons vertrekpunt is begrip, wij verdiepen ons in de bedrijven waarvoor we werken. Wij geloven namelijk in begrijpen en begrepen worden! Hoe vaak kom je ze wel niet tegen? Marketing bureaus die gouden bergen beloven maar uiteindelijk niks waar maken... Wij doen altijd ons uiterste best om één te worden met jouw bedrijf. We willen weten wat je doet en waar je gelukkig van wordt. Zo kunnen we bepalen wat de beste strategie is om jouw doelen te behalen. 

Wellicht heb je nog nooit een website laten maken maar anders ben je ze vast wel eens tegen gekomen. Website bouwers die bergen beloven en vervolgens nagenoeg niets nakomen. Als er dan iets aangepast moet worden moet je gelijk de "portemonnee trekken".  Als je website down is en je gaat vragen naar de status, krijg je de vraag terug of je een SLA hebt (Service Level Agreement). Als je dit niet hebt helpen ze je niet eens. Eerst betalen!

- ZO ZIJN WIJ NIET! -

Onze websites kenmerken zich door de hoge snelheid. Maar ook het bouwproces begeleiden we van A tot Z met veel toewijding en je persoonlijke contact zorgt ervoor dat alles soepel en binnen deadlines gebeurt! Wij passen ook na de oplevering gerust wat dingen voor je aan. Ook hebben we diverse diensten waarmee we jouw website en daarmee jouw bedrijf nog beter op de online kaart kunnen zetten.  Kort samengevat tref je bij SnabbWeb een aantal hardwerkende medewerkers met een hoog "Coolblue gehalte".  Wat is er nou lekkerder dan gewoon krijgen waar je om vraagt (en als het kan wat extra)?
Bij SnabbWeb is de klant geen klant. De klant en SnabbWeb vormen een team!

Transparant

Wij proberen onze offertes zo helder en transparant mogelijk op te stellen. Daarnaast nemen we je (als het ware) bij de hand en begeleiden we je in het webbouw traject. Je mag er vooraf over nadenken maar het hoeft niet. Als wij iets van je nodig hebben zullen we je het vragen. Voordat wij met de bouw van de website beginnen zullen we een aantal vragen doornemen. Maar ook hierin geldt, geen antwoord is bindend.

Flexibel

Moeten we het later voor je aanpassen? Geen probleem.
Een van de vragen die we stellen is wat je mooie websites vindt en wat je zelf uit wilt stralen.
Qua mooie websites mag je zoveel doorgeven als je wilt. Ook in wat je zelf uit wilt stralen ben je vrij. Welke kleuren je wilt gebruiken en moeten we met “je” of met “u” spreken?

Helder en Visueel

Aan de hand van jouw informatie maken we een concept van jouw toekomstige website en vervolgens kun je aan de hand van de concepten aangeven wat jij mooi vind en wat er aangepast moet worden.

Pas als je tevreden bent starten we met de bouw van jouw website

-Super resultaat, na een aantal pogingen om zelf een website te maken is het SnabbWeb gelukt om te maken wat ik wil-

SnabbWeb is niet de goedkoopste, maar voor mij wel de beste webbouwer! Ze hebben me super geholpen en de resultaten zijn veel belovend! Aan de voorzijde ziet mijn website er niet complex uit terwijl achter de schermen letterlijk alles in te regelen is. Top!

- Technical Touch- Sur-RonShop.com

SnabbWeb helpt je aan een goede online basis in Kalenberg (en daar buiten)

Website laten maken in Kalenberg

Door onze jarenlange kennis van- en ervaring met websites zorgen we dat je een goede online basis krijgt. 
Net zoals bij woningen en gebouwen is de fundering erg belangrijk! Een kleine website is prima door een hobby webbouwer te maken. 
Zodra je groeit (en dat kan hard gaan) kom je er dan achter dat je het beter vanaf het begin goed had kunnen doen. 
SnabbWeb zorgt voor een goede website met een goede fundatie. Voor nu en voor de toekomst.

Vindbaarheid

Als je net begint heb je nog geen groot bereik. Door de website volledig naar de richtlijnen van Google in te richten zal je site snel gevonden worden. Je moet hier vooral aan technische dingen denken die jij of de bezoeker van jouw website niet direct ziet. Een van de dingen is bijvoorbeeld een optimale sitespeed, maar ook bijvoorbeeld de sitemaps, SEO- en robots instellingen worden door ons van A tot Z geregeld

Toegevoegde waarde

Je wilt natuurlijk dat zoveel mensen laten weten dat jouw bedrijf bestaat. Met alleen naamsbekendheid ben je er nog niet. Je moet namelijk een toegevoegde waarde hebben. Uiteraard heb jij die! Wij zorgen er met diverse technieken voor dat we jouw website bezoeker op de juiste manier laten zien wat de toegevoegde waarde is van een samenwerking of product van jou. Klinkt misschien vaag, maar als een bezoeker van jouw website met vragen of twijfel komt te zitten haakt hij waarschijnlijk af. Wij weten hoe we dat tot een minimum kunnen beperken!

Sales en Leads

Zodra mensen je vinden en ze zijn overtuigd van jouw toegevoegde waarde dan willen we ze natuurlijk zo snel mogelijk omzetten naar een betalende klant. Voordat een klant iets bij jou koopt of informatie aanvraagt moet hij een aantal obstakels over. Wij bouwen de website op een overzichtelijke manier zodat de klant de vragen "beantwoord" krijgt op het moment dat hij de vragen heeft (of kan hebben). Zo hoeft je klant bijna niet naar een FAQ  pagina. Dit schept vertrouwen en de bezoekers worden eerder en sneller omgezet naar leads en klanten!

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website goed vindbaar is?

Vindbaarheid in Kalenberg en omgeving

Als je een winkelpand opent aan het eind van een doodlopende weg zal je keihard moeten adverteren om bezoekers te trekken. Deze bezoekers noemen we in webwereld "verkeer". 
Het liefst heb je online zoveel mogelijk verkeer. Elke 2 van de 100 bezoekers koopt namelijk jouw product of neemt jouw dienst af. 100 website bezoekers is dus 2 sales en 1000 bezoekers ongeveer 20 sales. 
Hoe minder verkeer hoe minder je verkoopt. 
SnabbWeb bouwt jouw website volledig gericht op maximaal verkeer
Bij de oplevering van jouw gloednieuwe website ontvang je een SnabbWeb vindbaarheid certificaat. Deze laat zien waar je site aan voldoet. 

Hoe vertalen jullie mijn toegevoegde waarde?

Toegevoegde Waarde

Wij presenteren jouw toegevoegde waarde en USP's op de plekken waar ze opvallen. Sterker nog, we presenteren ze op de plaatsen waar ze horen te staan. De toegevoegde waarde die jij hebt zal je moeten presenteren aan de bezoekers van jouw website. Hoe kun je dit het beste doen? Dat is een vak apart!
De basis van onze websites is erg clean. We maken nauwelijks gebruik van plugins. Deze vertragen namelijk je website heel erg en zorgen voor mogelijke beveiligingslekken. Als je zelf een website gaat bouwen kun je een heel eind komen met het gebruik van plugins. Op het moment dat je groeit gaan deze je in de weg zitten. Overschakelen naar een nieuwe website brengt dan veel problemen met zich mee, maar doormodderen op je oude "plugin rijke website" kost je ook klauwen met geld... Kiezen tussen twee kwaden.
Waarom niet gelijk goed beginnen met SnabbWeb?

Wij zorgen er voor dat je website volledig voldoet aan jouw eisen qua styling zonder overmatig gebruik van plugins. Alleen de strikt noodzakelijke plugins worden gebruikt

Hoe kom ik aan sales of leads?

Sales en Leads

De meeste websites zijn natuurlijk niet voor de fun gebouwd. Ze moeten bijdragen aan het bedrijf of aan de stichting die ze vertegenwoordigen.
Sommige websites dienen als visite kaartje en andere websites/webshops zijn echte verkoopkanonnen. Wat zoek jij in een nieuwe website?
Wij vinden dat een zakelijke website leads en klanten op moet leveren!
Om die leads en klanten op te leveren moet de website aan bepaalde (ongeschreven) regels voldoen. Dit heeft met marketing te maken maar ook met een stukje vertrouwen naar de klant toe. Jij bent te vertrouwen maar hoe kunnen we er voor zorgen dat de klant dit ook gelooft?! Wij zorgen er voor dat er geen wanvertrouwen ontstaat.
Zaken worden meestal op basis van vertrouwen gedaan. 

Jouw nieuwe website laten maken door SnabbWeb?

Dit is wat je krijgt

Door alle aspecten mee te nemen die een goede website met zich meebrengt (snel, salesgericht, mooi design en overzichtelijk), weet jij zeker dat de basis van jouw website in ieder geval goed zit.
Complete website of webshop op basis van jouw wensen
Volledig marketing en zoekmachine geoptimaliseerd
Super snelle website en hosting
Veilige website door een SSL certificaat

Online Marketing Bureau in Kalenberg en omgeving?

Natuurlijk bouwen we websites voor onze klanten in Kalenberg, maar daarnaast voeren we ook diverse online marketing activiteiten uit. Je kunt hierbij denken aan SEO optimalisatie en SEA management. 

Maar ook als je buiten deze gebieden leeft kun je jouw SEA en SEO bij ons uitbesteden.

Wil je onze interessante prijzen weten? Bel ons of vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op!

Full Marketing Bureau in Kalenberg

Online Marketing

Natuurlijk maken we websites voor bedrijven in Kalenberg. Hiernaast voeren we ook online marketing activiteiten uit in Kalenberg, want wat is een winkel zonder klanten? Yes! Zo voeren we SEA en SEO activiteiten uit in Kalenberg.

SEA is het online adverteren (in de regio van Kalenberg, of juist landelijk), je betaalt hierbij per klik (bezoeker) op je website. Je staat met SEA direct bovenaan in Google maar je betaalt hier ook direct voor. 

SEO is het beter vindbaar maken van jouw bedrijf. De focus hierbij ligt met name op je website. Natuurlijk is de goede basis, je website, een must! We kijken naar teksten, afbeeldingen en verdere inhoud van je website. Wil je lokaal focussen dan zorgen we voor inhoud die gericht is op Kalenberg, heb je de ambities om landelijk te groeien dan zullen we ons focussen op een nationaal bereik!
Volledig Online Marketing Bureau
Volledig marketing en zoekmachine geoptimaliseerd
Super snelle website en hosting
Veilige website door een SSL certificaat

Kennis maken?

Dat kan! Bel ons of vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op!

 • "Luisteren erg goed naar wat ik wil, dat zag ik direct terug in het resultaat"

  bacamo.nl
  Het traject van eerste contact tot aan oplevering van de website heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben er erg blij mee!
 • "Echt super tevreden de websites zien er beter uit en het aantal sales is aanzienlijk toegenomen"

  adapt-r.nl
  Ik kan iedereen SnabbWeb aanraden
 • "Met spoed een Website nodig voor mijn Start-up, binnen 2 weken online! Zeer tevreden"

  Schuimfabriek.nl
  Webshop met 50+ artikelen binnen 2 weken opgeleverd

Onze klanten zijn verspreid over Nederland. Zo hebben we websites gebouwd voor bedrijven in Assen, Emmen en Hardenberg.
We zitten letterlijk door het hele land. Momenteel doen we veel digitaal maar als het moet komen we naar je toe!

cartpie-chartmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram