Website voor Maakbedrijven

Onze missie is om jouw technische bedrijf, online, beter op de kaart te zetten!
Grote kans dat jouw fabriek en jouw machinepark niet meer bij jouw website past.
Met een goede website kun je meer klanten genereren. Regelmatig komen we in aanraking met extreem goede vakmensen die je online niet kunt vinden. Super zonde!

Naast de extra klanten draagt een goede website ook bij aan de uitstraling van je bedrijf. Komt de uitstraling van jouw website nog overeen met de werkplaats/fabriek die je inmiddels hebt staan?

Een specialistische website hoeft niet duur te zijn!

Waarom zou je kiezen voor Snabbweb?

Technische Webbouwers

Het lijkt er op dat maakbedrijven bescheiden willen blijven over hun kennis en kunde. Het lijkt er ook op dat maakbedrijven liever in machines investeren dan in een website. En het lijkt er op dat het internet iets is waar veel maakbedrijven “bang” voor zijn. Internet is niet ingewikkeld! 

Laat ons het moeilijke werk doen zodat jij verder kunt met je vakmanschap. Een website hoeft niet duur te zijn. Wij kunnen verhalen over jouw bedrijf, expertise en machines schrijven. 
Uiteraard heb je zelf volledige inbreng in wat je op de website wilt hebben en wat de uitstraling moet zijn. We zorgen ervoor dat de website helemaal bij jouw bedrijf past. Je zult versteld staan van jouw nieuwe website.
Wie is SnabbWeb en wat maakt SnabbWeb de juiste partner? Wij zijn zelf maakindustrie! We zijn technisch onderlegd (E- M- en WTB achtergrond) en weten jouw technische expertise duidelijk te verwoorden. We hebben jarenlang ervaring in zowel de maakindustrie zelf als in de online web-bouw wereld. Wij zijn geen jongens met een strak overhemd en lakschoenen, wij weten wat veiligheidsschoenen, een stofjas en een schuifmaat zijn!

Wij combineren onze online kennis met de kennis van de industrie. We weten inmiddels dat hier enorm veel kansen liggen!

Transparant

Wij proberen onze offertes zo helder en transparant mogelijk op te stellen. Daarnaast nemen we je (als het ware) bij de hand en begeleiden we je in het webbouw traject. Je mag er vooraf over nadenken maar het hoeft niet. Als wij iets van je nodig hebben zullen we je het vragen. Voordat wij met de bouw van de website beginnen zullen we een aantal vragen doornemen. Maar ook hierin geldt, geen antwoord is bindend.

Flexibel

Moeten we het later voor je aanpassen? Geen probleem.
Een van de vragen die we stellen is wat je mooie websites vindt en wat je zelf uit wilt stralen.
Qua mooie websites mag je zoveel doorgeven als je wilt. Ook in wat je zelf uit wilt stralen ben je vrij. Welke kleuren je wilt gebruiken en moeten we met “je” of met “u” spreken?

Helder en Visueel

Aan de hand van jouw informatie maken we een concept van jouw toekomstige website en vervolgens kun je aan de hand van de concepten aangeven wat jij mooi vind en wat er aangepast moet worden.

Pas als je tevreden bent starten we met de bouw van jouw website

SnabbWeb helpt maakbedrijven aan online uitstraling die bij deze bedrijven past

3 Snabb Rakketten die jouw bedrijf uit de startblokken helpen

De oorsprong van SnabbWeb ligt in de Maakindustrie

Niet het bouwen van websites maar meer de technische kant. Kunststof Lasersnijden om precies te zijn! Als startend lasersnijbedrijf hebben we ervaren hoe het is om bekend te worden binnen de branche. Na een aantal jaren actief te zijn geweest kwamen we er achter dat er online gigantisch veel te winnen is voor andere maakbedrijven! Diep van binnen wisten we het al maar “ons lampje” was nog niet gaan branden. Om ons heen zien we nog steeds dagelijks websites die afbreuk doen. Afbreuk aan het bedrijf die ze zouden moeten presenteren.

Wij snappen ook waarom dit gebeurt. Gemiddeld is een eigenaar van een maakbedrijf helemaal niet bezig met online dingen. De werkplaats is waar het gebeurt! Als je eenmaal bij een maakbedrijf binnenkomt valt je de mond vaak open. Meestal staat er een compleet arsenaal aan machines en beschikt het bedrijf over expertise waar je “u” tegen zegt. Op de website vind je dit helaas niet terug. Ook zijn de meeste websites al jaren niet onderhouden en is er praktisch geen informatie toegevoegd sinds de oplevering. Hoe ziet jouw website er uit? Past deze nog bij de jouw gewenste uitstraling?

Vindbaarheid

Met onze heldere verwoording van wat er in jouw fabriek of werkplaats gebeurt zal je al snel merken dat je lokaal beter vindbaar wordt. De lokale vindbaarheid is afhankelijk van jouw concurrentie. Maar het is zeker dat jou website beter vindbaar wordt in alle zoekmachines. Zodra meer mensen jou vinden zullen ook meer mensen diensten van je gaan afnemen. 

Toegevoegde waarde

Naast de globale activiteiten binnen jouw bedrijf zullen wij ook technische en specialistische details over jouw bedrijf vragen en uitschrijven in jouw website.  Je denkt misschien dat de bezoekers van jouw website niet zitten te wachten op technische en specialistische verhalen, maar in de praktijk zien we dat bezoekers juist graag technische details lezen! De toegevoegde waarde die jij als bedrijf biedt proberen we zo gedetailleerd mogelijk uit te werken op je website.

Sales en Leads

De optelsom van goede vindbaarheid en toegevoegde waarde zijn sales en leads. 
Na dat je een goed online visite kaartje hebt afgegeven met jouw website zullen bezoekers je naam onthouden. Gemiddeld kijken zakelijke klanten tussen de 3 en 7 keer op je website voordat ze een offerte aanvragen. 

Wanneer de zoekmachines jouw website gaan waarderen zullen er steeds meer leads en sales uit je website komen!

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website goed vindbaar is?

Vindbaarheid

Als je een winkelpand opent aan het eind van een doodlopende weg zal je keihard moeten adverteren om bezoekers te trekken. Deze bezoekers noemen we in webwereld "verkeer". 
Het liefst heb je online zoveel mogelijk verkeer. Elke 2 van de 100 bezoekers koopt namelijk jouw product of neemt jouw dienst af. 100 website bezoekers is dus 2 sales en 1000 bezoekers ongeveer 20 sales. 
Hoe minder verkeer hoe minder je verkoopt. 
SnabbWeb bouwt jouw website volledig gericht op maximaal verkeer
Bij de oplevering van jouw gloednieuwe website ontvang je een SnabbWeb vindbaarheid certificaat. Deze laat zien waar je site aan voldoet. 

Hoe vertalen jullie mijn toegevoegde waarde?

Toegevoegde Waarde

Wij presenteren jouw toegevoegde waarde en USP's (specialiteiten) op de plekken waar ze opvallen. Sterker nog, we presenteren ze op de plaatsen waar ze horen te staan. De toegevoegde waarde die jij hebt zal je moeten presenteren aan de bezoekers van jouw website. Hoe kun je dit het beste doen? Dat is een vak apart!
De basis van onze websites is erg clean. We maken nauwelijks gebruik van plugins. Deze vertragen namelijk je website heel erg en zorgen voor mogelijke beveiligingslekken. Als je zelf een website gaat bouwen kun je een heel eind komen met het gebruik van plugins. Op het moment dat je groeit gaan deze je in de weg zitten. Overschakelen naar een nieuwe website brengt dan veel problemen met zich mee, maar doormodderen op je oude "plugin rijke website" kost je ook klauwen met geld... Kiezen tussen twee kwaden.
Waarom niet gelijk goed beginnen met SnabbWeb?

Wij zorgen er voor dat je website volledig voldoet aan jouw eisen qua styling zonder overmatig gebruik van plugins. Alleen de strikt noodzakelijke plugins worden gebruikt

Hoe kom ik aan sales of leads?

Sales en Leads

De meeste websites zijn natuurlijk niet voor de fun gebouwd. Ze moeten bijdragen aan het bedrijf of aan de stichting die ze vertegenwoordigen.
Sommige websites dienen als visite kaartje en andere websites/webshops zijn echte verkoopkanonnen. Wat zoek jij in een nieuwe website?
Wij vinden dat een zakelijke website leads en klanten op moet leveren!
Om die leads en klanten op te leveren moet de website aan bepaalde (ongeschreven) regels voldoen. Dit heeft met marketing te maken maar ook met een stukje vertrouwen naar de klant toe. Jij bent te vertrouwen maar hoe kunnen we er voor zorgen dat de klant dit ook gelooft?! Wij zorgen er voor dat er geen wanvertrouwen ontstaat.
Zaken worden meestal op basis van vertrouwen gedaan. 

Jouw website laten overhalen door SnabbWeb?

Dit is wat je krijgt

Laat je huidige website reviseren en hij is klaar voor de toekomst!
Complete website op basis van jouw wensen
Volledig marketing en zoekmachine geoptimaliseerd
Super snelle website en hosting
Veilige website door een SSL certificaat

Kennis maken?

Dat kan! Bel ons of vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op!

 • "Ze zijn technisch, creatief en prettig in de omgang. Wat ook leuk is; ze weten op een simpele manier complexe dingen uit te leggen aan een leek"

  bacamo.nl
  Het traject van eerste contact tot aan oplevering van de website heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben er erg blij mee!
 • "Echt super tevreden de websites zien er beter uit en het aantal sales is aanzienlijk toegenomen"

  adapt-r.nl
  Ik kan iedereen SnabbWeb aanraden
 • "Met spoed een Website nodig voor mijn Start-up, binnen 2 weken online! Zeer tevreden"

  Schuimfabriek.nl
  Webshop met 50+ artikelen binnen 2 weken opgeleverd
cartpie-chartmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram