Website Voor Starters

Circa 60% van de startende bedrijven haalt het 5e jaar niet!
Dit betekent niet dat jij maar 40% kans hebt om te slagen!
Jij moet iets anders doen dan de 60% die faalt!
Met een goed fundament ben jij voor nu klaar 
en kun je bouwen aan de toekomst.

SnabbWeb helpt starters aan een goede online basis
Direct naar onze lease pakketten ➜

Een (online) onderneming starten

Als startende ondernemer zijn er een tal van zaken waar jij je startkapitaal in kunt steken. Ga je investeren in een voorraad? Een folder? Een website/webshop? Advertenties? Om alles goed te regelen zul je een groot startkapitaal moeten hebben, wat niet iedereen heeft. Een andere optie is een keuze maken waarin jij je geld gaat investeren en zul je verschillende zaken (die waarschijnlijk erg belangrijk zijn) moeten opofferen.
Als klap op de vuurpijl besluiten veel starters om zelf een website in elkaar te knutselen. Ze hebben nog een vriend, buurvrouw of een achterneef "die wel handig is met computers". Op het eerste gezicht niks mis mee, maar op de lange termijn kost je dit klauwen met geld. Zeker als je er na één of twee jaar achter komt dat de website toch niet voldoet en je hem om wilt laten bouwen.  Super zonde natuurlijk en helemaal niet nodig! Snabbweb snapt dit als geen ander en biedt startende ondernemers, met een unieke constructie voor de bouw van websites, de oplossing. Wij bieden je een maatwerk website aan voor een bedrag vanaf 45,- per maand. In de vorm van operational lease kun jij genieten van een volledig maatwerk website waar je per maand een laag bedrag voor betaald. Op deze manier kun jij het bedrag dat je normaal betaald voor een maatwerk website (al snel 3000,-) investeren in zaken die ook zeer belangrijk zijn bij het opzetten van een onderneming. Zit je niet te wachten op een lease website? Ook dan bieden we startende ondernemers (max. 3 maand ingeschreven) een mooie start-up korting. Samen bouwen we aan een sterker online Nederland. 

Met SnabbWeb heb je een vliegende start voor jouw onderneming!

Waarom zitten er maar 24 uur in een dag?

Deze vraag stellen vele startende (en ook ervaren) ondernemers zichzelf. Je hebt als (startende) ondernemer zoveel zaken te regelen waardoor al je vrije uren (je moet namelijk ook een keer slapen/eten) zo voorbij zijn. Het is daarbij ook nooit klaar, elke dag blijf je bouwen aan je onderneming. Als startende ondernemer begin je net met bouwen waardoor er in één keer veel op je bord komt. Je moet je tijd verdelen over vele zaken om die basis neer te zetten. Omdat je die tijd moet verdelen kan het soms langer duren voordat je echt aan de slag kunt met waar jij echt goed in bent, terwijl je juist zo snel mogelijk bezig wilt gaan. Hier is Snabbweb jouw uitkomst, wij bouwen jouw website volledig zoals jij wilt. Op deze manier kun jij die kostbare tijd besteden aan de zaken die ook nog komen kijken bij het opzetten van een onderneming. In combinatie met onze lease contracten betaal je daarbij ook nog eens weinig voor jouw nieuwe website. Dubbel profijt dus!

Hoe werkt zo'n weblease dan precies?

Een goede en begrijpelijke vraag. Snabbweb biedt jou al vanaf 45,- per maand een maatwerkwebsite aan. Hierbij betaal je geen opstartkosten waardoor de eerste investering ook echt 45,- is. Voor deze prijs krijg je een maatwerk website of webshop waarmee je jouw diensten of producten op een representatieve manier kunt tonen aan jouw klanten. 45,- is het starterspakket die je gaandeweg kunt opwaarderen naar een uitgebreider pakket. Uiteraard kun je ook direct een uitgebreider leasecontract nemen als je echt serieuze stappen wilt zetten. Uiteraard zitten Hosting, SSL, onderhoud en email bij dit bedrag inbegrepen. 
Bekijk direct onze leasepakketten ➜

Wat gaat er gebeuren als je een website bij ons afneemt?

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent voordat je een website door ons laat bouwen. Zodra je hebt laten weten dat je een website door ons wilt laten bouwen, neemt jouw (vaste) contactpersoon contact met je op en loodst je door het gehele beginproces.

In dit beginproces is het belangrijk dat wij een aantal zaken van je te komen weten om zo de website precies bij jouw wensen aan te laten sluiten. Vragen als “wat is precies het doel van je website?”, “wat voor producten/diensten wil je gaan verkopen? en “heb je al een idee over hoe de website er uit moet komen te zien?” helpen ons om een plan en eerste concept te maken.

Vervolgens presenteert jouw contactpersoon het eerste concept. Hier kun jij je mening over geven waarna eventueel wij nog zaken aanpassen of bezig gaat met het bouwen van de website. Na enige tijd (5-10 dagen) presenteren wij jou de eerste versie van jouw nieuwe website. Hier kun jij nog eventuele aanpassingen doorgeven voordat de website live gaat. Ook geven wij je een korte rondleiding over de achterkant van de website. Hoe voeg je bijvoorbeeld blogberichten of nieuwe producten toe. Eventuele vragen kun je meteen stellen (uiteraard staan we altijd voor je klaar).

Als je helemaal tevreden bent gaat de website live. Vanaf dat moment kan iedereen jouw nieuwe website bezoeken. Wanneer er in de toekomst zaken zijn die je toch liever veranderd wilt hebben? Geen probleem, bel of mail ons en we gaan kijken hoe wij je kunnen helpen.
Heb je eventueel nog vragen over het proces? Neem gerust contact met ons op.

Een website in één keer aftikken?

Vanaf €449,- voor starters!

Wil je graag kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken. 
Zo kun je meteen al je vragen aan ons stellen!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram