Website of Webshop voor Starters

Circa 60% van de startende bedrijven haalt het 5e jaar niet!
Dit betekent niet dat jij maar 40% kans hebt om te slagen!
Jij moet iets anders doen dan de 60% die faalt!
Met een goed fundament ben jij voor nu klaar
en kun je bouwen aan de toekomst.
Websites voor starters vanaf 449 
Lease vanaf 49/mnd

Waarom zou je kiezen voor Snabbweb?

Jouw online Succes!

Je bent voor jezelf begonnen, hebt een bedrijf opgestart of je bent van plan dit te gaan doen. Er komt veel op je af en je moet van alles regelen. Ook een website hoort daarbij. Maar… waar moet je uit kiezen? Waar let je op? Bij het starten van je bedrijf komt veel kijken. Er spelen allerlei gedachten door je hoofd. 

Als het gaat om het bedrijf dat je website moet gaan bouwen ontstaan er twijfels.. 

“Ben ik bij deze partij in goede handen?”, 
“Kan ik dit bedrijf vertrouwen?” 
“Wat krijg ik nou precies” 
en 
“ben ik straks niet te veel geld kwijt?”. 


Zijn vragen die wellicht bij je opborrelen.

Herken jij je in bovenstaande? Wij zien natuurlijk veel starters en naast veel enthousiasme is er vaak ook onzekerheid aanwezig. Onzekerheid over hoe het website bouwen in zijn werk gaat. Je wilt niet te veel betalen maar je wilt wel een website die aan jouw eisen voldoet. Ook wij zijn starters geweest. Het is alweer een tijdje geleden maar wij kunnen ons nog goed herinneren hoe dat voelde. Een mix van alertheid en gezonde spanning. De startende ondernemers die wij begeleiden met de bouw van hun website hebben grote gelijkenissen met elkaar. Maar ook met ons toen wij starter waren. Naast het bouwen van de website hebben we regelmatig wat tips over en weer!
Je weet bij ons vooraf waar je aan toe bent.

Transparant

Wij proberen onze offertes zo helder en transparant mogelijk op te stellen. Daarnaast nemen we je (als het ware) bij de hand en begeleiden we je in het webbouw traject. Je mag er vooraf over nadenken maar het hoeft niet. Als wij iets van je nodig hebben zullen we je het vragen. Voordat wij met de bouw van de website beginnen zullen we een aantal vragen doornemen. Maar ook hierin geldt, geen antwoord is bindend.

Flexibel

Moeten we het later voor je aanpassen? Geen probleem.
Een van de vragen die we stellen is wat je mooie websites vindt en wat je zelf uit wilt stralen.
Qua mooie websites mag je zoveel doorgeven als je wilt. Ook in wat je zelf uit wilt stralen ben je vrij. Welke kleuren je wilt gebruiken en moeten we met “je” of met “u” spreken?

Helder en Visueel

Aan de hand van jouw informatie maken we een concept van jouw toekomstige website en vervolgens kun je aan de hand van de concepten aangeven wat jij mooi vind en wat er aangepast moet worden.

Pas als je tevreden bent starten we met de bouw van jouw website

SnabbWeb helpt starters aan een goede online basis

3 Snabb Rakketten die jouw bedrijf uit de startblokken helpen

Door onze jarenlange kennis van- en ervaring met startups zorgen we dat je een goed begin maakt.
Ken je het gezegde; Een goed begin = het halve werk?

Vindbaarheid

Als je net begint heb je nog geen groot bereik. Door de website volledig naar de richtlijnen van Google in te richten zal je site snel gevonden worden. Je moet hier vooral aan technische dingen denken die jij of de bezoeker van jouw website niet direct ziet. Een van de dingen is bijvoorbeeld een optimale sitespeed, maar ook bijvoorbeeld de sitemaps, SEO- en robots instellingen worden door ons van A tot Z geregeld

Toegevoegde waarde

Als beginnend bedrijf wil je natuurlijk dat zoveel mensen weten dat jouw bedrijf bestaat. Met alleen naamsbekendheid ben je er nog niet. Je moet namelijk een toegevoegde waarde hebben. Uiteraard heb jij die! Wij zorgen er met diverse technieken voor dat we jouw website bezoeker op de juiste manier laten zien wat de toegevoegde waarde is van een samenwerking of product van jou. Klinkt misschien vaag, maar als een bezoeker van jouw website met vragen of twijfel komt te zitten haakt hij waarschijnlijk af. Wij weten hoe we dat tot een minimum kunnen beperken!

Sales en Leads

Zodra mensen je vinden en ze zijn overtuigd van jouw toegevoegde waarde dan willen we ze natuurlijk zo snel mogelijk omzetten naar een betalende klant. Voordat een klant iets bij jou koopt of informatie aanvraagt moet hij een aantal obstakels over. Wij bouwen de website op een overzichtelijke manier zodat de klant de vragen "beantwoord" krijgt op het moment dat hij de vragen heeft (of kan hebben). Zo hoeft je klant bijna niet naar een FAQ  pagina. Dit schept vertrouwen en de bezoekers worden eerder en sneller omgezet naar leads en klanten!

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website goed vindbaar is?

Vindbaarheid

Als je een winkelpand opent aan het eind van een doodlopende weg zal je keihard moeten adverteren om bezoekers te trekken. Deze bezoekers noemen we in webwereld "verkeer". 
Het liefst heb je online zoveel mogelijk verkeer. Elke 2 van de 100 bezoekers koopt namelijk jouw product of neemt jouw dienst af. 100 website bezoekers is dus 2 sales en 1000 bezoekers ongeveer 20 sales. 
Hoe minder verkeer hoe minder je verkoopt. 
SnabbWeb bouwt jouw website volledig gericht op maximaal verkeer
Bij de oplevering van jouw gloednieuwe website ontvang je een SnabbWeb vindbaarheid certificaat. Deze laat zien waar je site aan voldoet. 

Hoe vertalen jullie mijn toegevoegde waarde?

Toegevoegde Waarde

Wij presenteren jouw toegevoegde waarde en USP's op de plekken waar ze opvallen. Sterker nog, we presenteren ze op de plaatsen waar ze horen te staan. De toegevoegde waarde die jij hebt zal je moeten presenteren aan de bezoekers van jouw website. Hoe kun je dit het beste doen? Dat is een vak apart!
De basis van onze websites is erg clean. We maken nauwelijks gebruik van plugins. Deze vertragen namelijk je website heel erg en zorgen voor mogelijke beveiligingslekken. Als je zelf een website gaat bouwen kun je een heel eind komen met het gebruik van plugins. Op het moment dat je groeit gaan deze je in de weg zitten. Overschakelen naar een nieuwe website brengt dan veel problemen met zich mee, maar doormodderen op je oude "plugin rijke website" kost je ook klauwen met geld... Kiezen tussen twee kwaden.
Waarom niet gelijk goed beginnen met SnabbWeb?

Wij zorgen er voor dat je website volledig voldoet aan jouw eisen qua styling zonder overmatig gebruik van plugins. Alleen de strikt noodzakelijke plugins worden gebruikt

Hoe kom ik aan sales of leads?

Sales en Leads

De meeste websites zijn natuurlijk niet voor de fun gebouwd. Ze moeten bijdragen aan het bedrijf of aan de stichting die ze vertegenwoordigen.
Sommige websites dienen als visite kaartje en andere websites/webshops zijn echte verkoopkanonnen. Wat zoek jij in een nieuwe website?
Wij vinden dat een zakelijke website leads en klanten op moet leveren!
Om die leads en klanten op te leveren moet de website aan bepaalde (ongeschreven) regels voldoen. Dit heeft met marketing te maken maar ook met een stukje vertrouwen naar de klant toe. Jij bent te vertrouwen maar hoe kunnen we er voor zorgen dat de klant dit ook gelooft?! Wij zorgen er voor dat er geen wanvertrouwen ontstaat.
Zaken worden meestal op basis van vertrouwen gedaan. 

Jouw nieuwe website laten maken door SnabbWeb?

Dit is wat je krijgt

Door alle aspecten mee te nemen die een goede website met zich meebrengt (snel, salesgericht, mooi design en overzichtelijk), weet jij zeker dat de basis van jouw start als ondernemer in ieder geval goed zit.
Complete website of webshop op basis van jouw wensen
Volledig marketing en zoekmachine geoptimaliseerd
Super snelle website en hosting
Veilige website door een SSL certificaat

Kennis maken?

Dat kan! Bel ons of vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op!

 • "Luisteren erg goed naar wat ik wil, dat zag ik direct terug in het resultaat"

  bacamo.nl
  Het traject van eerste contact tot aan oplevering van de website heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben er erg blij mee!
 • "Echt super tevreden de websites zien er beter uit en het aantal sales is aanzienlijk toegenomen"

  adapt-r.nl
  Ik kan iedereen SnabbWeb aanraden
 • "Met spoed een Website nodig voor mijn Start-up, binnen 2 weken online! Zeer tevreden"

  Schuimfabriek.nl
  Webshop met 50+ artikelen binnen 2 weken opgeleverd
cartpie-chartmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram