Snelheidsoptimalisatie

Jouw website
super snel.

Irriteer jouw website bezoekers niet langer met een langzaam ladende website. Door onze snelheidsoptimalisatie is jouw website ultra snel! Verlies geen extra klanten en laat je website versnellen.
Start met Online verkopen!

Ontvang onze gratis speedcheck

Benieuwd of jouw website langzaam is en wat je er aan kunt doen om dit op te lossen?

Ontvang onze gratis speedcheck

Benieuwd of jouw website langzaam is en wat je er aan kunt doen om dit op te lossen?

Snelheidsoptimalisatie

Is een snelle website belangrijk? Dat ligt er aan! Wat is het doel van je website? De meeste bedrijven hebben een website omdat ze klanten willen informeren, hun assortiment willen tonen of zelfs producten willen verkopen. Een website is in eerste instantie het visite kaartje van je bedrijf. Meestal is een website zelfs nog meer dan dat! Als jij rendement uit je website of webshop wilt halen is de snelheid van de website erg belangrijk. Bedenk je maar eens wat jij doet als je 5 seconden naar een wit scherm zit te kijken. Grote kans dat je het scherm ververst of een andere website opzoekt. Uit onderzoek is gebleken dat een gemiddelde internetgebruiker slechts 2 seconden nodig heeft om te bepalen of hij op een website blijft of weer verder klikt. Tussen de 1 en 2 seconden verlies je relatief weinig bezoekers.

Bij een laadtijd van meer dan 2 seconden neemt het aantal blijvende bezoekers drastisch af.

Op de vraag of een snelle website belangrijk is kunnen we dus eigenlijk maar een juist antwoord geven; Ja, een snelle website is super belangrijk.

Zeker als je je bedenkt hoeveel tijd, geld en energie je in je bezoekers stopt. Je plaatst artikelen op socialmedia, hebt advertenties lopen op Google, Insta en Facebook en daarnaast schrijf je regelmatig een blog. Van elke 100 bezoekers die je naar je website stuurt haken er tientallen af omdat ze te lang moeten wachten voor je website geladen is. Wij vinden dit zonde, jij ook toch?

Is mijn website traag?

Het probleem waar je als website eigenaar waarschijnlijk mee te maken hebt is dat je website traag is. Toch merk je dat niet altijd zelf. De laadtijd van je eigen website kun je in principe niet bepalen door zelf naar de website te gaan. De reden hiervoor is omdat je computer en telefoon altijd bepaalde bestanden en code onthoud van eerder bezochte websites. De enige manier om te testen hoe snel jouw website is, is door gebruik te maken van de Google Page speed test of bijvoorbeeld GTMetrix. Vul je website in en deze tools analyseren je website. Aan de hand van de uitkomst kun je bepalen of er actie voor je nodig is. Wij hebben een handige tool ontwikkeld waarmee je kunt berekenen wat jouw omzet derving is aan de hand van je website snelheid. Bereken hier je omzet derving adhv je website snelheid.

Wij versnellen jouw website!

Heb je de snelheidstest gedaan en ben je erachter dat jouw website toch slecht scoort op snelheid? Daar gaan wij wat aan doen! Om het voor jou behapbaar te maken hebben wij drie soorten pakketten opgesteld. Hier heb je de keus tussen SnabbGold (waar je significant een betere website laadsnelheid zult krijgen), SnabbPlatinum (De best mogelijke snelheid die je kunt krijgen) en Snabbed (wij optimaliseren elke maand zodat jij altijd de beste snelheid hebt).

Wat gebeurt er als de optimalisatie niet werkt?

De optimalisatie werkt altijd. Een score van 100 procent is echter niet altijd mogelijk. In de meeste gevallen is 100% zelfs niet haalbaar. We kunnen de snelheidswinst wel vooraf inschatten, deze schatting is niet exact omdat de sitesnelheid ook afhankelijk is van websiteverkeer en servergebruik. We garanderen echter tevredenheid. Alle snelheden worden zichtbaar verbeterd aan de hand van een (Extern) meet rapport! 

30 dagen geld-terug-garantie! 

Kan ik mijn pagina's en producten na optimalisatie nog steeds bewerken?

Natuurlijk! Standaard wordt een CMS voorzien van veel onnodige JavaScript en CSS. Simpel gezegd verwijderen we deze onnodige code. Dat betekent dat je kunt blijven doen wat je altijd al met de website hebt gedaan. Het is echter mogelijk dat sommige functies zijn uitgeschakeld tijdens de optimalisatie. Als je een uitgeschakelde functie wilt gebruiken, zullen we deze weer voor je inschakelen.

Is er een mogelijkheid dat de website kapot gaat?

Ja dat is er! Daarom maken we continu back-ups tijdens optimalisatie. Sommige optimalisaties moeten in een live-omgeving worden uitgevoerd. Uiteraard voeren we alle mogelijke offline optimalisaties offline uit. Als jouw website een groot aantal bezoekers heeft, kunnen we een specifiek tijdstip afspreken waarbinnen we kritische optimalisaties kunnen doorvoeren, bijvoorbeeld 's nachts. Dowtnime wordt altijd tot een minimum beperkt.

Wat kan ik zelf doen om de website te versnellen?

Voor iedereen die aan de slag wil met snelheidsoptimalisatie hebben wij een e-mailcursus ontwikkeld. Deze cursus is gratis! Wij vinden dat elke website in ieder geval een basisoptimalisatie verdient. De basis is heel simpel en met enkele uren optimalisatie kun je al een flinke snelheidswinst behalen. Start nu de gratis e-mailtraining! 
Twee voorwaarden!:
1. Maak een back-up voordat je aan optimalisaties begint! 
2. Sla niets van de training over. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je je website onbruikbaar maakt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram